0:00

Opoziția dintre Mercur și Pluton din 3 iulie ne aruncă într-un abis al conștientizărilor profunde. Majoritatea nativilor intră într-o zonă război cu propriile gânduri și concepte. Este o perioadă care favorizează înțelegerea detaliilor, perfecționarea în orice domeniu și internalizarea cunoașterii spirituale. Această opoziție dintre Mercur și Pluton apare în astrograma mai multor personalități, dintre care amintim pe Mark Zuckerberg  Mariah Carey, Paul Newman, Kurt Cobain, Richard Nixon.

Berbec

Marte se află în tranzit prin Casa veniturilor obținute a Berbecilor până pe 20 iulie, ceea ce ridică nivelul cheltuielilor. Aici este vorba despre cheltuieli legate de achiziția unei mașini noi sau a unui computer foarte scump ori renovarea apartamentului. Unii dintre nativi vor avea oportunitatea de a cumpăra un teren sau o casă la un preț foarte bun. Între 1-4 iulie, Mercur în apropiere de Pluton poate crea o bătălie între idei. Adevărul poate fi ascuns prin secret sau cu ajutorul propagandei. Berbecii își folosesc curiozitatea, concentrarea și unicitatea și vor înțelege problemele profunde, misterioase sau bizare cu care se confruntă. Acesta este un moment bun pentru a rezolva probleme complicate în relația lor, deoarece nativii sunt intuitivi în privința limbajului nonverbal.

Taur

Pe 29 iunie, Saturn intră în mișcare retrogradă în  zodia Pești. Acest aspect va mai potoli efectele severe ale lui Saturn, iar viața socială a Taurilor se va deschide mai mult. Unii nativi vor avea mai mult timp pentru relaxare. Venus se află în Rac și Marte în Taur, aspecte care îi plasează pe nativi în lumina reflectoarelor. Este o perioadă de recunoaștere a meritelor. Pe 29 iunie, Mercur discută  armonios cu Uranus, oferind o mulțime de surprize speciale Taurilor. Pe 2 iulie, Soarele oferă nativilor încredere, vitalitate și entuziasm. Taurii se pot bucura de viață și își creionează acum obiective ambițioase. Este un moment favorabil pentru autopromovare, începerea relațiilor și rezolvarea obstacolelor care blochează succesul.

Gemeni

Casa banilor altor persoane este cea care poate determina mersul lucrurilor pentru nativii din Gemeni până la finalul lunii. Gemenii pot primi cash din împrumuturi bancare, returnări de taxe, împrumuturi pentru studii, granturi de cercetare sau dividente. Unii pot primi premii în bani, fiind câștigători ai unor concursuri. Între 1-9 iulie, Mercur amplifică dorința Gemenilor de a coopera, oferind în acest fel mai multă armonie și prietenie relațiilor. Nativii își pot exprima gândurile în mod clar, ceea ce este ideal pentru negocieri și relații de afaceri. Acesta este un moment foarte bun pentru a planifica, deoarece prioritățile Gemenilor sunt limpezi.

Rac

Venus se află în Rac până pe 11 iulie, iar Marte tranzitează zodia Taur, până pe 20 iulie. Atât Venus, cât și Marte amplifică farmecul și magnetismul nativilor din Rac. Nativii își pot schimba aspectul cu unul sau două articole noi de garderobă. Își pot cumpăra un parfum nou, ceea ce schimbă percepția celorlalți. Marte în Taur luminează Casa prieteniilor, a distracției și a activităților sociale. Racii vor petrece prin o mulțime de evenimente. Tranzitul Lunii sporește până pe 5 iulie dorința Racilor de a realiza lucruri mărețe. Iar această dorință este însoțită și de succes, deoarece Luna oferă energiile necesare împlinirii și realizării planurilor Racilor. Cheia succesului este cooperarea.

Leu

Pe 29 iunie, Mercur și Uranus se întâlnesc într-un sextil (se află la 60 de grade una de cealaltă) ceea ce favorizează cooperarea. Leii funcționează la 1.000%, fiind originali. Persoane importante caută să se afle în lumina radiată de nativii din Leu și eventual să le ofere o colaborare. Mercur guvernează Casa salariului Leilor, ceea ce înseamnă că nativii vor fi bine plătiți dacă își fac munca complet și corect. Între 1-4 iulie, apropierea dintre Mercur și Pluton aduce o furtună de idei. Adevărul poate fi ascuns prin diferite tertipuri, iar nativii sunt obligați să investigheze. Dar, cel mai bine este de a evita amenințările, intimidarea și abuzul.

Integral, puteți citi aici.

Articolul precedentMugur Cozmanciuc, deputat PNL: „Alain Berset a fost ales în funcția de secretar general al Consiliului Europei”
Articolul următorCentrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” organizează a XIII-a ediție a Școlii de vară
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.