Cei trei tineri acuzați în cazul fetei decedate la Dumbrava Roșie rămân în arest preventiv, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCercetările continuă în dosarul privind moartea fetei din București care venise în Piatra Neamț pentru a participa la „Conferința Piatra Neamț – Model United Nations”.

Decesul adolescentei de 16 ani a survenit „urmare a consumului unui drog de mare risc având ca substanță activă catinona”, conform unui comunicat furnizat de DIICOT Neamț (amănunte aici).

Cei trei tineri care au fost acuzați de trafic de droguri  rămân în continuare după gratii, în arest preventiv. Magistrații din cadrul Tribunalului Neamț au decis prelungirea acestei măsuri cu 30 de zile, până la 30 septembrie. Decizia instanței de fond din 25 august nu este definitivă și a fost atacată de tineri. Curtea de Apel Bacău se va pronunța definitiv în acest caz.

Z.C.

Articolul precedentCum petrecem în weekend: cărți, muzică, mâncare bună și cocktailuri
Articolul următorTurist în criză cardiacă salvat la limită din masivul Ceahlău: elicopterul SMURD s-a întors din drum în urma unei probleme tehnice
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.