ceahlaul Dan Nedelcu
Dan NEDELCU

Invincibilitatea teoreticianului italian Simone Mazzali pe banca tehnică a Ceahlăului nu a durat decât două etape. În ultima etapă a turului Ligii a II-a, seria I, pietrenii au pierdut la scor, 1-4, în deplasare, la Baloteşti. Pietrenii ocupă în continuare ultimul loc în serie, cu numai 8 puncte şi vor evolua sâmbătă, 14 noiembrie, în prima etapă din retur, în deplasare, cu Farul Constanţa.

Ceahlăul a terminat turul de campionat în genunchi, după un început slab de joc, la Baloteşti, în care portarul Barna a reuşit în primul sfert de oră să amâne deschiderea scorului. În minutul 20 jucătorii de la Baloteşti aveau să înscrie prin Bâtfoi, care a scăpat singur cu portarul Ceahlăului şi l-a executat printr-un şut plasat, la vinclu. Pe fondul unei replici slabe, Baloteştiul a mai ratat două oportunităţi de a marca, prin Herea, în minutele 34 şi 35, dar şi-a majorat avantajul în minutul 41 prin Gojnea, care a primit o pasă bună de la Bogdan Pătraşcu şi a înscris printr-un şut din marginea careului.

La pauză antrenorul Simone Mazzali n-a schimbat nimic din alcătuirea echipei, dar mijlocaşul Doru Popadiuc a reaprins speranţa în tabăra Ceahlăului, după ce pasa lui ideală în careul gazdelor a fost fructificată de Nedelcu (69), pentru 1-2. A fost, însă, un simplu foc de paie, pentru că în minutul 75 diferenţa de trei goluri în dreptul gazdelor s-a refăcut, graţie golului marcat de Florea, după o gravă greşeală a portarului Barna, care, ieşit să degajeze, a luftat în afara careului. În minutul 80, Baloteştiul a închis tabela, la 4-1, prin golul marcat de Bogdan Pătraşcu din penalty, după un fault al lui Cazan asupra lui Bâtfoi în careu.

În celelalte meciuri s-au înregistrat următoarele rezultate: Gloria Buzău – Farul: 0-0, SC Bacău – Academica Clinceni: 1-2, Rapid CFR Suceava – Dunărea Călăraşi: 1-1, Bucovina Pojorâta – Dacia Unirea Brăila: 0-0. ACS Berceni – Rapid Bucureşti se joacă miercuri 11 noiembrie, de la ora 20.30, întrucât este televizat în direct. (M. STOIAN)

FORMAŢII DE START

Baloteşti: Fulga – C-tin. Dedu, I. Sandu (cpt.), Marciuc, N. Filip, Antoche, Gojnea, Bg. Pătraşcu, Cl. Herea, Buţică, Bâtfoi. Rezerve: Al. Frăsineanu – Lupaşcu, Otincilescu, D. Popa, M. Florea, P. Ioniţă, Flămânzeanu. Antrenor: Stelian Stancu.

Ceahlăul: Al. Barna – V. Călin, Stahie, L. Cazan (cpt.), Margină – Popadiuc, I. Stana, Ştefănescu, Chitoşcă – Căruţă, Nedelcu. Rezerve: Cîmpianu – Masella, V. Cristea, Iovu, Drăghiceanu, Amariei. Antrenor: Simone Mazzali.

CLASAMENT

1.FC Academica Clinceni23
2.Rapid Bucureşti23
3.Dunărea Călăraşi21
4.FC Farul Constanţa21
5.Dacia Unirea Brăila21
6.Rapid CFR Suceava20
7.SC Bacău19
8.ACS Berceni15
9.CS Baloteşti12
10.Gloria Buzău11
11.Bucovina Pojorâta10
12.Oţelul Galaţi9
13.Ceahlăul Piatra Neamţ8
Articolul precedentCasa Corpului Didactic și-a lansat oferta pentru 2015-2016
Articolul următorPedepse majorate pentru violatorii din Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.