violatori vasluiCei 7 tineri din localitatea vasluiană Văleni, judecaţi pentru violarea unei fete de 18 ani, au primit pedepse majorate cu până la un an şi 8 luni, astfel că acestea sunt cuprinse acum între 6 şi 10 ani de închisoare, a decis definitiv, miercuri, 11 noiembrie, Curtea de Apel Iaşi, potrivit gandul.info.

Ovidiu Silviu Burada a primit pedeapsa cea mai mare, de 10 ani de închisoare, faţă de 8 ani şi 4 luni dată iniţial de Judecătoria Vaslui. Andrei Paul Burlacu a fost condamnat la 8 ani şi 8 luni, astfel fiind majorată pedeapsa iniţială cu un an şi 8 luni. Pentru Petrică Bolboceanu, Curtea de Apel Iaşi a majorat pedeapsa de la 7 la 8 ani şi jumătate de închisoare, în timp ce pentru Silviu Avădanei a crescut de la 7 la 8 ani de închisoare. Cele mai mici majorări de pedepse le-au primit Bogdan Ionuţ Boicu, de la 5 ani şi 8 luni de închisoare la 6 ani şi jumătate, Alin Dumitru Rotaru, de la 5 ani şi 8 luni de închisoare la 6 ani şi 4 luni, şi Ioan Surleac, de la 5 ani şi 8 luni la 6 ani de închisoare.

Magistraţii ieşeni au admis şi apelul pe latură civilă, obligându-i pe cei şapte tineri din Văleni să plătească, în solidar, suma de 70.000 de lei către eleva violată, cu 20.000 de lei mai mult faţă de ceea ce stabilise iniţial Judecătoria Vaslui. Sentinţa Curţii de Apel Iaşi este definitivă, astfel încât cei şapte tineri au de executat pedepse cuprinse între şase şi zece ani de închisoare pentru viol în formă agravantă şi lipsire de libertate în mod ilegal. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCe-au fost şi ce-au ajuns: Baloteşti a făcut instrucţie cu Ceahlăul – 4 – 1!
Articolul următorA murit Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity! Bilanţul deceselor: 51!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.