alexandru pascuAlexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din clubul Colectiv, a murit, miercuri, 11 noiembrie, în ziua în care a fost transferat în Franţa de la Spitalul Floreasca din Capitală, relatează gandul.info.

În urma incendiului din clubul Colectiv, Alexandru Pascu (33 de ani), fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă, a fost internat, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Miercuri, el a fost transportat cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne pentru a fi transferat într-un spital din Franţa.

Alex Pascu a murit însă pe aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat înainte de ora 19:30.

Familia lui Alexandru Pascu a vrut şi săptămâna trecută să îl transfere într-un spital din Germania, însă starea acestuia s-a înrăutăţit şi exista riscul să apară complicaţii în timpul transportului.

Chitariştii trupei Goodbye to Gravity, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, au murit în 30 octombrie, la scurt timp după incendiul din clubul Colectiv.

Bateristul trupei, Bogdan Enache, a decedat în 8 noiembrie, după ce a intrat în stop cardio-respirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum.

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, a fost transferat, în 7 noiembrie, într-un spital din oraşul olandez Beverwijk. După incendiul din clubul Colectiv, Andrei Găluţ a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii, fiind ventilat mecanic. (ZCH NEWS; FOTO: infomusic.ro)

Articolul precedentPedepse majorate pentru violatorii din Vaslui
Articolul următorDNA: “Mecanism infracţional”, care a păgubit APIA de aproape 150.000 lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.