Astăzi, 11 noiembrie, în Sala ”Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, reprezentanții Casei Corpului Didactic (CCD) Neamț au prezentat oferta de programe de formare continuă pentru anul școlar 2015-2016. La eveniment, pe lângă autoritățile locale și județene și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, au fost prezenți și sute de profesori și directori școlari, interesați de noile oportunități pe care le poate oferi CCD. Oferta de programe a fost prezentată atât de prof. Florentina Moise-Vasiliu, directorul CCD Neamț, cât și de profesorii metodiști care fac parte din echipa instituției.

Am ajuns, astăzi, în fața dv, pentru a vă prezenta o muncă a unei întregi echipe de cadre didactice, profesori metodiști ai Casei Corpului Didactic. Am ajuns aici după o muncă de câteva luni. La Casa Corpului Didactic totul este ca o casă unde găsiți oameni profesioniști, care lucrează pentru dv, pentru perfecționare. Astfel, în acest an școlar venim cu o ofertă bogată și așteptăm cu mare drag să ne călcați pragul instituției. Mulțumesc tuturor celor care ne-au onorat cu prezența”, a spus Florentina Moise-Vasiliu.

oferta ccd 01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oferta ccd 02

Alături de echipa CCD, la acest moment, a fost și prof. Viorel Stan, inspector școlar general al IȘJ Neamț.

Ne bucurăm de o colaborare activă cu Casa Corpului Didactic. Ne bucurăm de un corp de profesioniști pe care îi salut, le mulțumesc pentru ce au făcut până acum și le urez succes pentru ceea ce au de făcut în acest an școlar. Dacă suntem alături de ei, împreună vom putea realiza activitățile pe care ni le-am propus. Urez succes tuturor celor implicați în procesul de formare continuă la CCD.

Constantin Iacoban, președintele Consiliului Județean Neamț a ținut să precizeze că activitatea este una benefică pentru învățământul nemțean.

Particip cu plăcere la aceast moment. O acțiune benefică pentru învățământul nemțean. Ne bucurăm că putem atrage fonduri și să ajutăm colegii din învățământ. Mă bucur că putem colaboa și la aceste momente și că doamna director are asemenea inițiative pentru finanțări europene care nu trebuie pierdute. Vă doresc succes!

Întâlnirea s-a încheiat cu un prețios moment muzical pus în scenă de elevii talentați ai Liceului de Artă ”Victor Brauner” din Piatra-Neamț. (M. TEODOROF)

Articolul precedentTrei Parale la Piatra Neamţ
Articolul următorCe-au fost şi ce-au ajuns: Baloteşti a făcut instrucţie cu Ceahlăul – 4 – 1!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.