0:00

Casa de Cultură Târgu-Neamț, aproape de deschidere, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Lucrările de renovare și modernizare a Casei de Cultură „Ion Creangă” Târgu-Neamț sunt realizate în proporție de 90%. City-managerul Vasile Apopei ne-a informat că societatea care se ocupă de lucrări a estimat finalizarea acestora la sfârșitul lunii iulie. Practic, Casa Culturii va fi redeschisă oficial, la începutul lunii august.

„În Sala Mare s-au finalizat deja lucrările, în proporție de 90%. Mai trebuie aduse scaune și mai sunt ceva lucrări pe la birouri, unde trebuie montate instalațiile electrice. Constructorul ne-a promis că, la sfârșitul lunii iulie, toate lucrările vor fi finalizate. Și la exterior s-au finalizat lucrările de izolare, pentru că la demisol, Casa Culturii nu avea izolație. La exterior mai avem de făcut treptele din față și am demontat și vechea rampă pentru persoanele cu dizabilități. Vom monta alta, conform standardelor. Oricum, aproximativ 95% din lucrările la Casa Culturii, sunt finalizate”, ne-a declarat city-managerul Vasile Apopei.

Și primarul Daniel Harpa, se declară mulțumit de stadiul lucrărilor efectuate până în momentul de față și ne mai informează că intenționează să creeze o zonă de verdeață în zona Casei Culturii: „Se lucrează la reabilitarea și modernizarea Casei Culturii și sunt mulțumit de ceea ce s-a realizat până acum. Sperăm să deschidem porțile publicului, cât mai repede. În imediata apropiere a Casei de Cultură vom amenaja și o zonă de relaxare, cu mese, bănci și multă verdeață”. (C. STURZU)

Articolul precedentDeputat Cătălin Drăguşanu: Pensionari cu carte de muncă
Articolul următorLicitație pentru chioșcurile de ziare sub Cetate

1 COMENTARIU

  1. Ce-ar fi să mutăm Teatrul Tineretului la Târgu-Neamţ? Iar localul din PN rămas liber să-l donăm primarului să-şi facă un cazinou pe măsura poftelor lui?

Comentariile sunt închise.