• interimarul Magda Spînoiu a obţinut doar 47 de puncte din 100 la proba scrisă, dar poate depune contestaţie
  • Radu Eugen Firăstrău (90 de puncte): „Există două etape până la încheierea concursului. Felicitările sunt premature acum”

La concursul organizat de CNAS, pentru postul de președinte-director general al CAS Neamț, a rămas un singur candidat. Marți, 19 noiembrie, medicul Magda Spînoiu și juristul Radu Eugen Firăstrău au susținut proba scrisă, iar rezultatele au făcut ca în cursa pentru postul de la CAS Neamț să rămână un singur competitor.

Pentru a accede la cea de-a doua și ultima probă, cea a interviului, concurenții ar fi trebuit să obțină la proba scrisă minimum 70 de puncte, din 100 posibile. Magda Spînoiu nu a reușit să obțină decât 47 de puncte, în timp ce Radu Firăstrău a acumulat 90, fiind admis în etapa următoare.

„Există două etape până la încheierea concursului. Felicitările sunt premature acum. Au mai fost cazuri în care s-a trecut de proba scrisă și s-a picat la interviu cu un punctaj destul de mare. Voi comenta mai multe la finalul concursului”, a spus Radu Eugen Firăstrău.

Magda Spînoiu are dreptul de a depune contestație până mâine, 22 noiembrie, ora 12, la sediul CNAS. Interviul a fost programat pentru luni, 25 noiembrie, ora 10.

Conform planului de interviu, în cadrul acestuia, candidatul își va prezenta planul de management și îi vor fi testate cunoștințele și abilitățile manageriale, adaptate obiectivelor și indicatorilor de performanță pentru postul de președinte-director general din sistemul asigurărilor sociale de sănătate.

Sunt declarați admiși la interviu candidații care au obținut minimum 70 de puncte. Punctajul final se calculează ca medie aritmetică a punctajelor obținute la proba scrisă și interviu.

Marian TEODOROF

1 COMENTARIU

  1. DACA CAS NEAMT ERA CONDUS DE UN FORIESTER CRED CA TREABA MERGEA CA PE ROATE DAR ASA SE PUNE UN JURIST SI SA VEZI CA FACE UN MARE FASSS CA SI PANA ACUM….

Comments are closed.