Săptămâna trecută, s-a finalizat etapa de înscriere a candidaților interesați să ocupe o funcție de conducere în Spitalul Roman. Cei care au ocupat funcțiile prin interimat până acum sunt tot cei care s-au și înscris la concurs: Oana Onu – director medical, Leonard Achiriloaei – director financiar contabil și Elena Chirilă – director de îngrijiri. Pentru primele două funcții, concursul se va da joi, pe 6 martie, iar vineri se va organiza concursul pentru funcția de director de îngrijiri.

“În spital se desfășoară o activitate bună, unitatea medicală a crescut de la an la an. Sunt spitale unde se îngroapă bani. Spitalul nostru a ieșit pe plus, cu o sumă frumoasă ce o vom duce în investiții. Sunt mulțumit de ce s-a făcut până acum”,  a precizat primarul Laurențiu Leoreanu, lăsând de înțeles că echipa de până acum are undă verde de a continua în același ritm.

Fiecare candidat înscris la acest concurs are de susținut un test grilă sau lucrare scrisă de verificare a cunoștințelor din legislația postului, susținerea unui proiect pe o temă din domeniul de activitate a postuluiși interviul de selecție. Concursul se va susține la Primăria Roman. (C. MATEI)