0:00

* oamenii de afaceri din Neamţ sunt îndemnaţi ca, în limita a 3‰ din cifra de afaceri, să sponsorizeze Spitalul Judetean de Urgență Neamț cu o sumă care să nu depășească 20% din impozitul pe profit

Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ sare în sprijinul Spitalului Judeţean de Urgenţă Neamţ. Într-o scrisoare, semnată de preşedintele Mihai Apopii, oamenii de afaceri din judeţ sunt îndemnaţi ca, în limita a 3‰ din cifra de afaceri, să sponsorizeze Spitalul Judetean de Urgență Neamț cu o sumă care să nu depășească 20% din impozitul pe profit. Pentru respectivele firme rezultatul financiar va fi același, dar banii vor ajuta direct Spitalul Judeţean și nu se vor pierde în Bugetul Consolidat al Statului, mai ales că principala unitate spitalicească nemţeană are nevoie în prezent de un nou computer tomograf. Redăm integral scrisoarea preşedintelui CCI Neamţ.

“Stimată Doamnă Director,
Stimate Domnule Director,

Cu toții știm, că păstrarea sănătății este cel mai important deziderat pentru noi toți și că la toate sărbătorile importante ne urăm unii altora, în primul rând, să avem sănătate, gândindu-ne întotdeauna la importanța ei în realizarea tuturor celorlalte dorințe de împliniri, prosperitate și fericire.

Din păcate, nu întotdeauna dorințele noastre se realizează și atunci, apelăm la medici, cei care prin pregătirea lor deosebită vin să ne ajute în momente dificile. Știința medicală a evoluat în ultimii ani, bazându-se tot mai mult pe tehnologii moderne de diagnoză și tratament concretizate în aparatură sofisticată și foarte des supusă uzurii morale ceea ce face ca o unitate medicală să fie nevoită să investească sume foarte mari pentru a fi la zi cu metodele moderne.

Venim în sprijinul Spitalului Județean de Urgență Neamț, unitatea sanitară care ne este cea mai apropiată din punct de vedere geografic și care ar trebui să fie capabilă să preia și să rezolve cât mai multe din cazurile de boală apărute în județ. Vă invităm să participați la creșterea calității serviciilor oferite de această unitate prin dotarea cu cele mai moderne echipamente.

Conform legii, aveți posibilitatea ca în limita a 3 (3 la mie) din cifra de afaceri să sponsorizați Spitalul Judetean de Urgență Neamț cu o sumă care să nu depășească 20% din impozitul pe profit și care în loc să meargă la bugetul statului va merge către spital.

Pentru firma pe care o conduceți rezultatul financiar va fi același, dar ca persoană veți avea certitudinea că banii vor fi folosiți după dorința dumneavoastră și nu se vor pierde în Bugetul Consolidat al Statului.

Spitalul Județean de Urgență Neamț are nevoie în prezent de un nou aparat Computer Tomograf  iar sponsorizarea dumneavoastă va fi binevenită.

Pentru a putea ajuta comunitatea din care faceți parte vă rugăm să vă adresați la FUNDAȚIA PENTRU SPRIJINUL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PIATRA NEAMȚ ”IUSTIN PÂRVU” cu sediul în Piatra Neamț, str. Mihai Eminescu bl. 35, sc. B, et. 1, ap. 16, judeţul Neamt, cod de înregistrare fiscală – 33099955,  telefon 0737/001510.

Sponsorizările se pot face în contul RO71 OTPV 1700 0084 0078 RO01 deschis la OTP BANK Piatra Neamț, în urma încheierii unui contract de sponsorizare cu fundația mai sus amintită.

Cu stimă,
Mihai Apopii”
(Ceahlăul®)

Articolul precedentPiața arsă provoacă ședințe ”de îndată”
Articolul următorViolonista Susane Calgeer la Piatra Neamţ