În seara de Sfântul Ștefan, cu 15 minute înainte de miezul nopții, un apel la 112 anunța, că în parcarea de la Sala Polivalentă arde un autoturism. Pompierii au intervenit rapid pentru localizare și stingerea incendiului, constatând și eforturile celor din mașină de a localiza focul cu… zăpadă. Pe post de pompieri era cele 4 persoane care se aflau la fața locului în două mașini, dintre care doi în cea care ardea. Potrivit celor de la ISU, incendiul a pornit din zona compartimentului motor, apoi el s-a extins la nivelul întregii mașini. Bordul parbrizul, plafonul și evident elemente ale compartimentului motor au fost distruse de flăcări.

Cel care a anunțat incendiul era chiar conducătorul auto, iar fotografia făcută la fața locului arată în zona în care era mașina urme de roți care sugerează că acolo a avut loc o mică ședință de drifturi, care ar fi dus la suprasolicitarea motorului ( constatatea I.S.U. :Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza efectului termic – frecare). Important este că nu au existat victime. (M.N.)

 

 

Articolul precedentFoto. Pipirig: S-au trezit cu TIR-ul în curte
Articolul următorDoi tineri au ajuns în spital după o coliziune frontală
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Au fortat intrarea in parcarea Salii Polivalente fiindca de cel putin 2 luni aceasta era inchisa, nici macar invataceii intr-ale soferiei nu mai aveau acces sa exerseze parcarile.

Comments are closed.