Angajări la Tribunalele Iaşi şi Vaslui, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Curtea de Apel Iaşi

Curtea de Apel Iaşi organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a două posturi de consilier, câte unul la Tribunalul Iaşi şi Tribunalul Vaslui.

Postul de la Tribunalul Iaşi presupune: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul economic; vechime minimă: 5 ani în specialitatea studiilor economice necesare exercitării funcţiei publice; cunoştinţe de operare în domeniul informatic (pachetul de programe Microsoft Office, Outlook, utilizare internet).

Postul de la Tribunalul Vaslui presupune: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul economic; vechime minimă: 9 ani în specialitatea studiilor economice necesare exercitării funcţiei publice; cunoştinţe de operare în domeniul informatic (pachetul de programe Microsoft Office, Outlook, utilizare internet).

Termenul limită de depunere a dosarelor a fost stabilit pentru 24 octombrie. Pe data de 9 noiembrie, de la ora 10:00, are loc proba scrisă, iar pe data de 11 noiembrie, de la ora 12:00, interviul. (ZCH NEWS)

Articolul precedentNemţeni, 1,5 milioane de lei vă aşteaptă la Agenţia de Mediu!
Articolul următor50 de posturi vacante la Spitalul “Sf. Dr. Cosma şi Damian” Rădăuţi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.