Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ a oferit sâmbătă, 12 mai, un răspuns la memoriul formaţiei Bradu Borca, referitor la asocierea CSM Ceahlăul/LPS Piatra Neamţ.

„Comitetul Executiv are jurisdicție de a aproba regulamente și alte acte normative privind activitatea fotbalistică din județul Neamț, cu excepția celor din Adunările Generale, conform statutului AJF Neamț, Capitolul B – Comitetul Executiv, Articolul 34, punctul 3, alineatul a. Asocierea cluburilor s-a făcut conform RODAF Neamț, ediția 2017-2018, Capitolul II – Organizarea, Articolul 3, aprobat de Comitetul Executiv în ședința din 21.08.2017 și cu acceptul FRF. Deciziile comisiilor de specialitate din cadrul FRF/AJF nu pot fi atacate în instanțele civile, ci doar în cele sportive, inclusiv TAS, pentru litigii de muncă dacă în contractul de muncă este stipulat acest lucru. În caz contrar, clubul riscă dezafilierea”, se precizează pe site-ul AJF Neamţ.

Articolul 3 din RODAF Neamţ are următorul conţinut: „Echipele care participă în competiţia organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Neamţ, pot beneficia de prevederile art 4 bis din ROAF FRF- ediţia 2017, care se referă la posibilitatea asocierilor între aceste cluburi şi cluburi cu activitate exclusivă de copii şi juniori, U17 şi U19, afiliate la Federaţia Română de Fotbal, în scopul de a constitui şi utiliza un fond comun de jucători”.

Ce a solicitat Bradu Borca puteţi afla AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentVIDEO Pui de zimbru fătat în aceasta primăvară în Parcul Natural Vânători-Neamţ
Articolul următorACTUALIZARE Copii ameninţaţi şi tâlhăriţi în centrul Romanului * Autorul a fost arestat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.