Comitetul de Urgenţă al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ a dovedit clemenţă vineri, 7 septembrie şi a renunţat la sancţiunea dictată împotriva preşedintelui Ciprian Jigane (Bradu Borca). Formula de trei care a luat decizia este următoarea: Ioan Costin-Toma – președinte, Constantin Chiriac, vicepreședinte și reprezentant al Speranței Răucești și Iulian Popescu, vicepreședinte și reprezentant al Moldovei Cordun.

„S-a ținut cont, în mod special, de necesitatea desfășurării competiției, una puternică și disputată care să asigure numărul minim de jocuri, pentru a putea participa campioana la jocurile de baraj. Având în vedere și articolele 43, litera c, 102.1 și 121.1 din Regulamentul Disciplinar, ediția 2016, Comitetul de Urgență a hotărât suspendarea executării sancțiunii disciplinare pe o perioadă de doi ani”, se specifică în motivarea deciziei, postată pe site-ul AJF Neamţ.

Ciprian Jigane este avertizat că, dacă în această perioadă de doi ani, „se va face vinovat de o altă abatere, sancțiunea disciplinară va fi mărită cu cea suspendată acum”. Preşedintele Bradu Borca a primit o suspendare de 12 luni la finalul sezonului trecut, fiind acuzat că a lovit unul dintre arbitrii asistenţi, în timpul meciului cu Victoria Horia, din ultima etapă a play-off-ului, la care a asistat ca spectator, fiind deja sancţionat de AJF Neamţ. Eu nu am lovit pe nimeni în ultima etapă, am persoana care a aruncat cu sticla în acel tuşier”, a precizat Ciprian Jigane, în luna august, în exclusivitate, pentru ZCH NEWS, prilej cu care a anunţat şi posibilitatea ca echipa de pe Valea Muntelui să nu se înscrie în Liga a IV-a în noul sezon, dacă AJF Neamţ nu renunţă la sancţiuni. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentL4 Energia Pângăraţi-Speranţa Răuceşti, nou promovata îşi propune remiza
Articolul următorUn accident, două victime: şoferul şi o bătrână care stătea în faţa casei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.