Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ a dispus noi sancţiuni aspre pentru formaţia Bradu Borca, după şedinţa de miercuri, 6 iunie, a Comisiei de Disciplină.

Sancţiunea cea mai drastică îl vizează pe Ciprian Jigane, organizatorul de competiţii al echipei de pe Valea Muntelui, dar „prezent la meciul de la Ion Creangă în calitate de spectator”: „se suspendă pe o perioadă de 12 luni pentru lovirea arbitrului asistent şi se amendează cu suma de 500 lei”.

De asemenea, după cum se precizează pe portalul AJF Neamţ, „Jucătorul Ilie Adrian a fost eliminat din joc pentru cumul de cartonaşe galbene (min. 38 şi min. 79) – se suspendă o etapă. Jucătorul Gavril Ionuţ a fost eliminat din joc pentru injurii la adresa arbitrului, iar după terminarea jocului a intrat în vestiarul arbitrilor fără permisiunea acestora, aducând în continuare injurii – se suspendă 6 etape şi se amendează cu suma de 300 lei. Pentru pătrunderea neautorizată în vestiarul arbitrilor, Deleanu Remus, delegatul echipei AS Bradu Borca, se suspendă 4 jocuri şi se amendează cu suma de 200 lei”.

VICTORIA HORIA-BRADU BORCA 0-0

Şi capitolul amenzi aplicate este consistent: „Echipa AS Bradu Borca se amendează astfel:

  • 200 lei pentru neachitarea cartonaşelor la finalul jocului;
  • 300 lei pentru dispunerea de către membrii băncii tehnice a retragerii temporare a echipei de pe terenul de joc;
  • 60 lei pentru cumul de 4 cartonaşe galbene într-un joc;
  • 150 lei pentru cumul de 2 cartonaşe roşii într-un joc;
  • 200 lei pătrunderea neautorizată în vestiarul arbitrilor a unui reprezentant al echipei, înainte de terminarea meciului, şi recuperarea fără permisiune a legitimaţiilor”.

Bradu Borca mai este atenţionată ca, până joi, 14 iunie, să aducă la sediul AJF Neamţ legitimaţiile jucătorilor eliminaţi la meciul cu Victoria Horia de duminică, 3 iunie, pentru a fi menţionate sancţiunile disciplinare. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentCupa „Luceafărul” la înot pentru copii cu dizabilităţi (07.06; 9:00; Alexandru cel Bun)
Articolul următorL5 Energia Pângăraţi câştigă restanţa şi urcă pe locul 4
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.