0:00

Liga a IV-a va debuta duminică, 9 septembrie, cu începere de la ora 11:00. La Pângăraţi, proaspăt promovata în Liga a IV-a, Energia, dă un examen dificil în faţa Speranţei Răuceşti, una dintre candidatele la câştigarea campionatului judeţean în acest sezon.

L4 Energia Pângăraţi-Speranţa Răuceşti, nou promovata îşi propune remiza, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Lotul utilizat de ENERGIA PÂNGĂRAŢI în partidele de pregătire din această vară

„I-am văzut pe cei de la Răuceşti duminică (2 septembrie – n.r.) la lucru, în amicalul cu Ozana Târgu Neamţ. Chiar dacă nu au impresionat, nici jucătorii nu au dat impresia că s-au forţat prea mult în acel meci. Speranţa e o echipă extrem de solidă, iar pe Daniel Zavate îl ştiu ca un antrenor exigent şi foarte calculat, după cum se vede şi din declaraţiile lui. Noi avem tot lotul valid, ba chiar am reuşit să mai aducem un jucător valoros cu doar o zi înainte de încheierea perioadei de transferuri. Vom juca defensiv şi vom încerca să scoatem măcar un punct din acest meci. Respectăm toţi adversarii, însă cuvântul frică nu există în vocabularul nostru”, a precizat Bogdan Radu, antrenor-jucător la Energia Pângăraţi.

L4 Energia Pângăraţi-Speranţa Răuceşti, nou promovata îşi propune remiza, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Lotul SPERANŢEI RĂUCEŞTI, utilizat la partidele amicale din această vară

„Trebuie să facem tot posibilul pentru a câştiga acest meci. Ne vom adapta la orice condiţii vor fi la ora partidei, mai ales că am înţeles că va fi un final de săptămână cu ploi”, a declarat Daniel Zavate, antrenor-jucător la Speranţa Răuceşti.

L4 Energia Pângăraţi-Speranţa Răuceşti, nou promovata îşi propune remiza, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Andrei APOSTOL, un jucător foarte talentat, de la care SPERANŢA RĂUCEŞTI aşteaptă evoluţii spectaculoase

Etapa mai cuprinde partidele: Ozana Târgu Neamţ-Bradu Borca şi Moldova Cordun-Victoria Horia. Mai multe detalii despre echipele Ligii a IV-a se pot afla din materialul sinteză publicat de “Mesagerul de Neamţ”. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentSpitalul Județean Neamț cere Primăriei Piatra Neamț locuințe pentru medici
Articolul următorAJF Neamţ, clemenţă pentru preşedintele formaţiei Bradu Borca
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.