În acest moment există pe o listă de așteptare pentru o locuință de serviciu 19 cadre medicale ale Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț. Ultima adresă trimisă de spital Primăriei Piatra Neamț este din 3 septembrie, prin care se solicită o locuință din fondul existent pentru încă un medic.

„Sunt 12 medici și 7 asistenți medicali, infirmieri și un angajat TESA, care au nevoie de locuințe de serviciu. Am trimis primăriei toate aceste solicitări, unii fac naveta, alții stau cu chirie. Sperăm să se găsească soluții, până la construirea blocului pentru medici”, a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Managerul spitalului, dr. Codruț Munteanu, care a venit din București și a câștigat concursul pentru funcție, a primit recent o locuință de serviciu din fondul primăriei. Consilierii locali și-au dat votul pentru atribuirea locuinței în cea mai recentă ședință, de la finele lunii august. Rămâne ca administrația locală să identifice care sunt acele locuințe pe care le poate acorda, o parte dintre cei care așteaptă o rezolvare fiind medici tineri care s-au angajat, în ultimul an, la SJU Neamț. (C.I.)

Articolul precedentL4 Ozana Târgu Neamţ-Bradu Borca, debutanţii contra vicecampioanei
Articolul următorL4 Energia Pângăraţi-Speranţa Răuceşti, nou promovata îşi propune remiza
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.