Liga a IV-a va debuta duminică, 9 septembrie, cu începere de la ora 11:00. Una dintre partidele interesante se anunţă cea de pe stadionul „Cetatea”, care va opune proaspăt înfiinţata Ozana Târgu Neamţ vicecampioanei din sezonul trecut, Bradu Borca. Echipa din Târgu Neamţ l-a înregimentat pe ultima sută de metri pe Sobaru (fost la Speranţa Răuceşti), dar duminică nu va evolua Patrichi, marcator în ultimul meci amical.

OZANA TÂRGU NEAMŢ (bleu) în timpul unui meci amical cu SPERANŢA RĂUCEŞTI

„Cred că este cel mai greu meci de anul acesta, pentru că este primul. Va fi o partidă echilibrată, noi nu vom risca şi cred că nici adversarii nu vor risca. Fiind formaţie nou înfiinţată, sperăm să nu pierdem. Pentru noi va fi meciul de referinţă, pentru a vedea dacă am luat până în prezent deciziile corecte. Vom afla care este potenţialul real al formaţiei noastre”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

BRADU BORCA la meciul amical cu VICTORIA HORIA disputat în luna august

„Jocul de duminică ne prinde acoperiţi pe toate posturile, am făcut transferurile de care aveam nevoie, însă, recunosc, absenţele din lot sunt destul de importante. Nu ne interesează decât victoria, dar pentru că nu cunosc aproape deloc echipa din Târgu Neamţ, am ceva emoții pe care sper să le risipească jucătorii mei încă de la începutul meciului. Vom juca deschis și vom încerca să etalăm un spectacol plăcut spectatorilor. Voi așeza în teren o echipă ultraofensivă!”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

BRADU BORCA (alb-verde) este vicecampioana sezonului trecut, după o dispută aspră cu CSM CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ

Etapa mai cuprinde partidele: Energia Pângăraţi-Speranţa Răuceşti şi Moldova Cordun-Victoria Horia. Mai multe detalii despre echipele Ligii a IV-a se pot afla din materialul sinteză publicat de “Mesagerul de Neamţ”. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentL4 Moldova Cordun-Victoria Horia, disputa orgoliilor locale
Articolul următorSpitalul Județean Neamț cere Primăriei Piatra Neamț locuințe pentru medici
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.