Liga a IV-a va debuta duminică, 9 septembrie, cu începere de la ora 11:00. O partidă în care orgoliul şi ambiţiile locale contează foarte mult este cel dintre Moldova Cordun şi Victoria Horia. Ambele formaţii au experienţă la nivelul Ligii a IV-a, cu un plus pentru echipa din Horia, care este „bronzul” sezonului trecut.

MOLDOVA CORDUN (galben) contra BRADU BORCA în sezonul trecut

„Sperăm să fie un meci foarte bun, mai ales că vremea se anunţă frumoasă. Terenul de joc a fost compactat şi udat şi se prezintă în condiţii bune. Sunt asigurate premizele pentru o partidă foarte bună. Ei au cam aceeaşi echipă din sezonul trecut, dar noi suntem hotărâţi să-i învingem”, a declarat Iulian Popescu, preşedintele formaţiei Moldova Cordun.

VICTORIA HORIA (portocaliu) în timpul unui meci amical cu ENERGIA PÂNGĂRAŢI

„Duminică avem un meci supergreu. Când este derby, toţi vor victoria. Respect foarte mult echipa din Cordun, dar sunt sigur că vom câştiga. Presiunea este foarte mare la noi, deoarece, la cea mai recentă şedinţă, pentru antrenorii Leonte şi Rufa s-a stabilit un obiectiv dificil: la trei meciuri pierdute consecutiv vor fi demişi. Pentru noi nu există altă variantă decât victoria”, a precizat Bogdan Găucan, purtătorul de cuvânt al Victoriei Horia.

VICTORIA HORIA în formula care i-a asigurat „bronzul” campionatului trecut

Etapa mai cuprinde partidele: Ozana Târgu Neamţ-Bradu Borca şi Energia Pângăraţi-Speranţa Răuceşti. Mai multe detalii despre echipele Ligii a IV-a se pot afla din materialul sinteză publicat de „Mesagerul de Neamţ”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS)

Articolul precedentLocuri de muncă pentru bugetari: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Articolul următorL4 Ozana Târgu Neamţ-Bradu Borca, debutanţii contra vicecampioanei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.