Bradu Borca a oficializat luni, 13 august, despărţirea de antrenorul Florin Pintilii. Acesta îşi anunţase intenţia de a se retrage încă de vineri, 10 august, dar preşedintele Ciprian Jigane a sperat, până în ultima clipă, să-l întoarcă din drum.

Toată munca mea de o săptămână pentru rămânerea lui Florin Pintilii în funcţia de antrenor a eşuat, o dată cu problemele lui de sănătate. Deci clar nu ne mai putem baza pe Florin Pintilii ca antrenor. O dată cu aceste probleme mă gândesc foarte serios şi eu să renunţ la funcţia de conducere şi o să am nişte discuţii clare cu domnul primar în acest sens, a declarat Ciprian Jigane.

Preşedintele formaţiei de Valea Muntelui este supărat, din cauza deciziilor luate de Comisia de disciplină a AJF Neamţ, după ultima etapă a play-off-ului din sezonul trecut. „Sunt foarte supărat, pentru că am vrut să facem o figură frumoasă şi anul acesta, dar, din păcate, nu cred că are cine să se mai ocupe. Totodată sunt supărat şi pe deciziile luate de Comisia de disciplină împotriva noastră în ultima etapă, decizie după părerea mea luată din răzbunare pentru contestaţiile noastre anterioare asupra AJF-ului. Eu nu am lovit pe nimeni în ultima etapă, am persoana care a aruncat cu sticla în acel tuşier, însă domnul Toma nu m-a lăsat să mai fac memoriu, din simplul motiv că e… prea târziu. Clar că domnul Toma şi domnul Bratu, plus Comisia de disciplină, nu mă mai vor, aşa că sigur nu mai vor nici echipa Bradu Borca în această ediţie de campionat. Avem nevoie de o persoană să ne reprezinte la AJF, îl aveam pe Ionuţ Gavril propus, dar, din păcate, şi el a fost suspendat. Daca AJF nu ne anulează suspendările, atunci decizia mea este una definitivă. Situaţia echipei de la Borca este în mâna lor”, a mărturisit Ciprian Jigane.

Bradu Borca a avut o evoluţie extrem de bună în ediţia precedentă de campionat, terminând pe locul secund, după CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, dar având un punctaj mai bun decât formaţia din reşedinţa de judeţ în turneul play-off. Absenţa echipei de pe Valea Muntelui ar fi, în aceste condiţii, una de nedorit, mai ales că momentan Liga a IV-a pare a se baza doar pe alte 4 echipe: Victoria Horia, Speranţa Răuceşti, Energia Pângăraţi şi Moldova Cordun. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentA făcut infarct înainte de nuntă
Articolul următorTrezoreria închisă 3 zile, urmează program prelungit până în septembrie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.