Bradu Borca a rămas fără antrenor, chiar în preajma începerii campionatului. Tehnicianul Florin Pintilii a oficializat vineri, 10 august, despărţirea de formaţia nemţeană, decizie pe care încerca de fapt să o ia de mai multe zile.

L4 Florin Pintilii zice că pleacă de la Borca, Ciprian Jigane spune că nu!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Nu poate fi vorba de un singur motiv în decizia mea, sunt extrem de multe lucruri pe care am încercat să le pun în balanță în ultimul timp începând cu partea mea de vină în ratarea obiectivului echipei anul acesta, până la timpul acordat fotbalului în defavoarea celorlalte probleme personale. Nu am ce să reproșez nimănui, doresc tuturor celor implicați în fenomen să aibă aceleași conditii pe care le-am avut eu la acest nivel în sânul echipe Bradu, unde oameni ca domnul primar Ovidiu Niţă, domnul președinte Ciprian Jigane, cât și toata suflarea fotbalistică a comunei, de la suporteri până la cei mai dezinteresaţi, s-au implicat necondiționat pentru ca echipa lor să facă pasul spre Liga a III-a!”, a detaliat Florin Pintilii.

L4 Florin Pintilii zice că pleacă de la Borca, Ciprian Jigane spune că nu!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTehnicianul ieşean mai spune că nu crede că vreun jucător va renunţa la Bradu Borca, pentru că el nu mai este antrenor. Florin Pintilii nu a propus un înlocuitor: „Nu va exista din punctul meu de vedere nici un jucător care sa plece în urma deciziei mele, nu cred că eu eram atât de important, tot ce contează pentru ei sunt condițiile pe care Bradu le va oferi și anul acesta în lupta pentru promovare! Nu-mi permit să propun un înlocuitor și sincer vă spun, cred că nici nu au nevoie, sunt cu toții tobă de fotbal, nu are nimeni ce să-i învețe, poate doar un lider de echipă ar fi de ajuns. Deja mi-am spus o părere care cu siguranță va fi contestată, dar vă spun din poziția omului care ştie exact ce este la această echipă”.

L4 Florin Pintilii zice că pleacă de la Borca, Ciprian Jigane spune că nu!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFlorin Pintilii nu neagă că au existat şi alte oferte, dar insistă că nu acesta este motivul: „Nu am făcut acest pas pentru a răspunde unei alte oferte, nu cred că cineva ar putea oferi măcar jumătate din condițiile de la Bradu, însă nu pot spune că nu am fost întrebat dacă mi-aș dori să merg la o echipă sau alta. Nu dau nume să nu supăr pe cineva, dar vă asigur că, dacă îmi va fi dor de o alta bancă, decât cea de credite, atunci singura pe care voi lua loc va fi cea de la Sineşti! Conducerii de la Borca îi mulțumesc pentru șansa și încrederea arătată și îi asigur că îmi va fi foarte greu să mă obișnuiesc departe de ei, de suporteri, de aerul de munte și adrenalina nemaiîntâlnita până acum. Ştiu sigur că vor alege cel mai bine și singurul lucru pe care pot să-l spun este același pe care l-am tot repetat, jucătorii și condițiile fac totul la o echipă și să nu schimbe nimic în acest sens!”.

L4 Florin Pintilii zice că pleacă de la Borca, Ciprian Jigane spune că nu!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiContactat prin intermediul Facebook, preşedintele Ciprian Jigane a insistat că Florin Pintilii va antrena Bradu Borca şi în noul sezon: Antrenorul echipei va fi şi în campionatul 2018-2019 tot profesorul Florin Pintilii„. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentACTUALIZARE MITINGUL DIASPOREI – 25.000 de participanţi * 100 de persoane au primit îngrijiri medicale
Articolul următorFOTO La Piatra Neamţ, miting de solidaritate cu protestatarii de la Bucureşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.