Un romașcan a fost găsit mort în mașină, sâmbătă (11 august) la amiază. Un cunoscut i-a văzut mașina în parcare și când s-a apropiat, a observat că bărbatul nu mișcă, ceea ce l-a făcut să alerteze situația la 112. La locul solicitării au ajuns un echipaj de ambulanță și poliția.

A făcut infarct înainte de nuntă, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În ziua de 11 august, la ora 12:22 a fost o solicitare la Roman, în loc public, pentru o persoană de sex masculin, de 43 de ani, găsită decedată în mașina personală. Echipajul cu medic a constatat că persoana este decedată de aproximativ două-trei ore și a fost lăsată la locul solicitării”, a declarat asistenta medicală Luminița Rozoschi, din cadrul Serviciului de Ambulanță Neamț.

Din primele informații, pe corpul bărbatului nu erau urme vizibile de violență, cel mai probabil romașcanul suferise un infarct. Unul dintre martori ar fi spus că bărbatul venise din Italia, în concediu, pentru o nuntă în familie. (C.I.)

Articolul precedentUn romașcan cu arsuri grave așteaptă la Bacău transferul la Iași sau București
Articolul următorL4 Probleme mari la Bradu Borca: Pintilii nu mai e antrenor, Jigane ar putea demisiona, echipa e la un pas să nu fie înscrisă în campionat!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.