0:00

Amenzi de aproape un milion de lei, confiscări consistente și pierderea mașinilor implicate în afacerile necurate, acesta este bilanțul afacerilor cu lemn pe lângă litera legii de anul trecut. Așa rezultă din bilanțul activității Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Afaceri ilicite cu lemn, grele pierderi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVerificările polițiștilor au avut loc în cooperare cu alte instituţiile cu atribuţii în acest domeniu. Au avut loc acțiuni și controale în fondul forestier, pe linia provenienţei, prelucrării, depozitării şi valorificării materialului lemnos și pe linia legalităţii transportului materialului lemnos. În esență, în 2022 au fost constatate 340 de infracţiuni la regimul silvic, fiind aplicate 548 de contravenții în valoare totală de 885.500 de lei.

Afaceri ilicite cu lemn, grele pierderi, ZCH NEWS - sursa ta de informații“De asemenea, s-a dispus confiscarea cantității de 1.825,29 metri cubi material lemnos, în valoare totală de 718.160 de lei și indisponibilizarea a 14 autoutilitare destinate transportului de material lemnos, 6 atelaje hipo, precum și altor bunuri folosite la comiterea de infracțiuni sau contravenții“, a anunțat Poliția Neamț. Amănunte puteţi găsi AICI. (G.S.)

Articolul precedentPedepse reduse pentru trafic de heroină
Articolul următorFOTO. Bebeluş de 6 luni implicat într-un accident
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Luatii numai pe cei cu autoutilitare si hipo ca cei cu remorci cu 80 120 mc lemn sant in regula…….,sant paziti de………

Comentariile sunt închise.