0:00

FOTO. Bebeluş de 6 luni implicat într-un accident, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAutoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din comuna Ciorteşti, judeţul Iaşi, a fost acroşat de o autoutilitară care circula în spatele acestuia, pe acelaşi sens de mers. S-a întâmplat în Soleşti, Vaslui, astăzi dimineaţă, 9 februarie, iar, din primele declaraţii ale martorilor, şoferul autoturismului ar fi virat brusc la stânga fără să se asigure.

În urma impactului, autoturismul a fost scos în afara carosabilului, şoferul rămânând încarcerat în interior. În aceeaşi maşină cu acesta se aflau şi alţi patru membri ai familiei acestuia, printre care şi o fetiţă de numai 6 luni împreună cu mama sa de 31 de ani.

„Din primele cercetări efectuate se pare că, un autoturism înmatriculat în județul Iași, condus de către un bărbat de 23 de ani, din comuna Ciortești, județul Iași, care se deplasa pe direcția Iași spre Vaslui, ar fi fost acroșat, lateral stânga, de către o autoutilitară, înmatriculată în județul Vaslui, care circula pe aceeași direcție, în spatele autoturismului, condusă de un bărbat de 43 de ani, din comuna Tăcuta, județul Vaslui.

FOTO. Bebeluş de 6 luni implicat într-un accident, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma evenimentului rutier au fost vătămate cinci persoane, care se deplasau în autoturismul înmatriculat în județul Iași, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii vehiculelor implicate au fost testați alcoolscopic rezultatul fiind negativ”, a precizat inspector Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

La spital au ajuns şoferul autoturismului şi cele două pasagere împreună cu bebeluşul de 6 luni. Diagnosticul prezumtiv în cazul tânărului de la volan era de traumatisme în zona lombară și a bazinului. Nici unul dintre aceştia nu a rămas internat, şoferul şi o femeie de 28 de ani au rămas pentru efectuarea mai multor investigaţii medicale.

Angela Croitoru

FOTO: ISU Vaslui

Articolul precedentAfaceri ilicite cu lemn, grele pierderi
Articolul următorFOTO Carambol în Piatra-Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.