Ceahlăul – Rapid, dar în Liga I, în sezonul trecut

Ceahlăul are un start foarte greu de campionat în ediţia 2015-2016, care va debuta sâmbătă 29 august. Conform „ţintarului” stabilit de FRF, în prima etapă echipa antrenată de Costel Ilie, Mihai Ionescu şi Radu Lefter va juca pe propriul teren cu Farul Constanţa, echipă ce a declarat că în acest sezon vizează promovarea în prima divizie. Peste numai o săptămână, pietrenii vor evolua în deplasare, cu Gloria Buzău, pentru ca, în etapa treia, în Giuleşti, să dea piept cu o altă pretendentă la promovare: Rapid Bucureşti. Abia din etapa a 4-a pietrenii vor avea o serie de meciuri mai uşoare, deoarece vor evolua acasă cu FCM Dorohoi, etapă în care e posibil ca meciul să nu se dispute, deoarece echipa botoşăneană s-a desfiinţat. Urmează meciurile din etapele 5, 6, 7 şi 8 cu Academica Galaţi, Dunărea Călăraşi, Dacia Unirea Brăila şi Bucovina. Eternul derby dintre Ceahlăul şi SC Bacău se va juca în etapa a 10-a, la Piatra Neamţ, el fiind urmat de partida contra unei alte foste prim-divizionare, Oţelul Galaţi. În ultima etapă a turului Ceahlăul va juca în deplasare, la Baloteşti. Programul turului seriei I a Ligii a II-a, în format PDF: Tur Liga a 2-a, seria I (Mihai STOIAN)

Articolul precedentÎn atenția părinților și elevilor! PSD Neamț pregătește, în octombrie, revoluția roșie în învățământul din județul nostru
Articolul următorInspectoratele școlare ”suspecte” – călcate de Ministerul Educației
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Mihai Stoian corecteză măi băiatule în articol, nu vine Rapid la Piatra Neamț în etapa a 3-a, mergem noi în Giulești, ești vai de capul tău!

Comments are closed.