smurd nouO elevă, în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Economic Bacău, a fost salvată de la înec, joi, 19 noiembrie, de către colegii săi, care au scos-o pe mal cu ajutorul unui cordon făcut din haine, potrivit gandul.info.

Adolescenta, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Economic, s-a aruncat în canalul de fugă al râului Bistriţa, de la intrarea în Bacău, după ce a avut un conflict cu o colegă de clasă, care ar fi fost aplanat de către un poliţist. După altercaţie, eleva a lăsat în sala de clasă un bilet de adio, în care ameninţa că se va sinucide, indicând şi locul unde intenţiona să facă acest lucru.

Când au descoperit biletul respectiv, colegii adolescentei şi profesori din liceu s-au dus imediat în zona canalului de fugă al râului Bistriţa. Colegii săi, care între timp au alertat atât pompierii, cât şi Ambulanţa, au făcut un cordon din haine şi au reuşit să o scoată pe adolescentă la mal.

“În momentul în care echipajul nostru a ajuns la locul solicitării, minora era deja scoasă pe mal. Echipajul medical al ambulanţei a preluat-o pe elevă şi a transportat-o la Spitalul de Urgenţă Bacău”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

“Nu cunoaştem, deocamdată, ce a fost acolo, o să ne lămurim din ce o să ne spună martorii. Poate că eleva, prin gestul său, a dorit să semnaleze că a suferit pe nedrept în urma acelui conflict”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISJ Bacău, Doina Marinov. (ZCH NEWS)

Articolul precedentBărbat suspectat că a ucis un copil, extrădat din Germania
Articolul următorCod galben de ploi în Botoşani, Neamţ şi Suceava! Posibile ninsori la munte!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.