Administratorul Jazz Caffe, arestat pentru trafic de droguri, vrea să fie judecat în libertate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConstantin Cuiejdeanu, 44 de ani, administratorul Clubului Jazz Caffe din Piatra Neamţ, care se află în arest preventiv încă din aprilie, fiind acuzat de trafic de droguri şi punerea la dispoziţie a unui imobil pentru consumul de droguri, a depus cerere pentru a fi judecat în libertate, sub control judiciar sau arest la domiciliu.

Acesta este judecat alături de alţi nouă inculpaţi Cristian Dobrea (46 de ani), administratorul de la Chaplins, Orlando Bumberică (20 de ani), Claudiu Constantin Enea (28 de ani), Mihai Pavel (40 de ani), Ștefan Gabăr (36 de ani), Ciprian Motoi (45 de ani) Florin Rusu (28 de ani), Ioan Stan (30 de ani) și Alexandru Alin Chiuariu (21 de ani). Toți sunt acuzați de deținere și trafic de droguri de risc și de mare risc, iar Cuejdianu și Dobre, administratorii celor două baruri, și de punerea la dispoziție a unui imobil pentru consumul ilicit de droguri.

Pe 20 octombrie magistraţii Tribunalului Neamţ trebuie să se pronunţe asupra cererii formulate de acesta în data de 12 octombrie.

Încă de când a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, în aprilie, toţi cei 10 inculpaţi au contestat decizia, în repetate rânduri, împreună sau separat şi de fiecare dată decizia magistraţilor a fost ca aceştia să rămână în arest.

Detalii despre acest caz puteti găsi aiciaici şi aici.

 

Angela Croitoru

Articolul precedentAcoperişul unei case din Bosanci distrus de flăcări
Articolul următorSfânta Cuvioasă Parascheva
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.