0:00

Accidentul din Braşov: Şoferul nu consumase alcool!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘoferul microbuzului implicat vineri, 17 iunie, într-un accident în localitatea Perșani (Braşov), eveniment soldat cu 4 decese, nu a consumat alcool, se precizează într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

„Până la acest moment a fost finalizată cercetarea la faţa locului şi au fost restituite toate bunurile aparţinătorilor persoanelor vătămate. Rezultatele probelor biologice au relevat faptul că şoferul autovehiculului implicat în evenimentul rutier nu a consumat alcool, acesta având în sânge o alcoolemie 0,00 g/l alcool pur în sânge. Totodată, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Curte de Apel Braşov, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor concrete în care a avut loc accidentul rutier, fiind efectuate în acest sens audieri şi ridicări de înscrisuri”, potrivit comunicatului PICCJ.

Anchetatorii vor mai dispune efectuarea unei expertize tehnico-ştiinţifice, pentru stabilirea stării tehnice a autovehiculului, iar, ulterior, şi a unei expertize criminalistice, în vederea verificării existenţei unor modificări tehnice asupra autovehiculului implicat în accident, de natură să atragă răspunderea contravenţională sau penală a unor persoane.

În prezent, au mai rămas internate în spitalele din Braşov 4 victime, printre care se află şi un minor, alte două victime fiind transferate la spitale din judeţul Iaşi. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: DIGI24)

Articolul precedentACTUALIZARE FOTOGRAFII A fost găsită maşina! Nu şi femeia dispărută!
Articolul următorHarababura validării consilierilor din Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.