accident sabaoaniÎngrozitorul accident de la Săbăoani, petrecut la începutul săptămânii şi soldat cu 4 morţi şi 2 răniţi, stârneşte reacţii din Grecia.

Între comentariile postate la respectiva ştire sare în ochi unul redactat în limba engleză de persoane care spun că sunt rude cu tânără decedată.

Traducerea comentariului: „Suntem rude ale fetei din Grecia, care a decedat în acest oribil accident. O tragedie. O întreagă familie a murit în acea maşină. Pasagerii de pe locurile din faţă erau părinţii tânărului, care stătea pe bancheta din spate. Cei doi pasageri din spate, o femeie şi un bărbat, ambii foarte tineri, abia se logodiseră Crăciunul trecut. Erau plini de viaţă, bucurie, visuri ale unui început împreună. Vă rugăm ajutaţi familia să obţină răspunsuri. Dacă dv. sau cineva pe care cunoaşteţi a fost martor sau are probe despre accident, vă rugăm să ne contactaţi la adresele de e-mail d.koutsouki@gmail.com sau delk@otenet.gr. Chiar dacă nu puteţi să comunicaţi în limba engleză, trimiteţi un e-mail în limba română. Vă rugăm să ne ajutaţi. Mulţumiri anticipate”, se menţionează în comentariu. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentDOCUMENT „Rupem tăcerea” a lansat „Ghidul pentru victimele violenței sexuale”
Articolul următorEURO 2016: PROGRAMUL MECIURILOR – FAZA GRUPELOR
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.