accident sabaoaniACTUALIZARE 3: Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs în momentul în care șoferul autoturismului, bărbatul de 66 de ani, din Grecia, a trecut de pe banda de la marginea șoselei pe cea de lângă axul drumului.

Cel mai probabil nu s-a asigurat, iar mașina a intrat în coliziune cu TIR-ul care circula în aceeași direcție de mers (spre Suceava).

Imediat după impact, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers și s-a lovit de mașina de transport valori, care  circula dinspre Suceava spre Bacău.

Șoferul grec a murit pe loc, la fel ca și femeia, de 49 de ani, din Ucraina, care se afla pe bancheta din spate. Ceilalți doi ocupanți ai autoturismului au murit la spital, înainte de a fi duși în sala de operație.

Doi pasageri din mașina de transport valori, ambii din Bacău, cu vârste de 32 și, respectiv, 51 de ani, au fost răniți.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în cauză pentru ucidere și vătămare corporală din culpă. (C.M.)

****

ACTUALIZARE 2: Ora 21:30 – Au murit şi cei doi tineri care fuseseră duşi în stare foarte gravă la spital. (C.M.)

******

ACTUALIZARE 1: Primele cercetări derulate de poliţişti au relevat că şoferul care a decedat era în vârstă de 66 de ani şi era din Grecia. Femeia care a murit avea 49 de ani şi era din Ucraina. Cele două persoane rănite din autoturism, o femeie de 20 de ani, din Grecia şi un tânăr de 27 ani, din Ucraina, au fost duşi la spital în stare gravă. Poliţiştii au stabilit că a fost un impact principal între autoturism şi TIR, după care maşina mică a fost proiectată în autovehicolul de transport valori. (C.M.)

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un accident foarte grav s-a petrecut la Săbăoani, în această seară (7 iunie, după ora 18:00), iar la faţa locului se află echipaje de descarcerare, ambulanţe şi poliţişti. În coliziune au fost implicate un autoturism, o maşină de transport valori şi un TIR. „În autoturism se aflau 4 persoane”, a declarat lt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. „O femeie a fost proiectată în afara maşinii şi a fost transportată imediat la spital, iar un bărbat a fost descarcerat şi predat echipajului de ambulanţă. Se află în stare foarte gravă şi este inconştient. Celelalte două persoane – un bărbat şi o femeie – sunt decedaţi şi în curs de descarcerare. Starea celor doi ocupanţi ai maşinii de transport valori este în curs de evaluare”. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului, pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Vom reveni cu detalii. (C.M.)

Articolul precedentTrei comisii vor evalua pagubele de la inundaţii
Articolul următorDeputat nemţean numit judecător la Curtea Constituţională!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. We are relatives of the Greek girl who died in this horrific accident. A tragedy. A whole family died in that car. The front passengers were the parents of the young man who was sitting in the back. The two rear passengers, a young girl and a young man had just gotten engaged last Christmas. They were full of life, joy, dreams of a new start together. Please help the family get some answers. If you or someone you know are a witness or have clues about the accident please contact us at d.koutsouki@gmail.com and delk@otenet.gr. Even if you can’t explain what happened in English please send us an email in Romanian . Please help us get to the bottom of this. Thank you very much in advance.

Comments are closed.