0:00

A fost găsit fostul fotbalist Lucian Burdujan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDat dispărut de familie în urmă cu aproape o lună, fostul fotbalist Lucian Burdujan a fost găsit pe 15 noiembrie și este viu și nevătămat. Polițiștii nemțeni din cadrul compartimentului Urmăriri au reușit să-l contacteze pe o rețea de socializare și să-l convingă să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție pentru a se stabili că este în regulă. Fostul sportiv a fost de acord cu aceste condiții, s-a prezentat la o unitate de poliție din București, dar cu toate acestea nu a dorit să ia legătura cu familia care își face griji pentru el.

Astăzi (15 noiembrie n.r), persoana a cărei dispariție a fost reclamată la data de 20 octombrie a.c. s-a prezentat la o unitate de poliție. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni. De asemenea, persoana în cauză nu dorește să transmită familiei sale informații privind adresa unde locuiește, familia fiind informată cu privire la aceste aspecte”, anunță Poliția Neamț.

Reamintim că acest caz a făcut vâlvă în urmă cu aproape o lună când bărbatul nu a mai putut fi contactat de familie, ulterior apropiații cerând ajutorul oamenilor legii pentru găsirea lui (amănunte aici ).

(G.S.)

Articolul precedentAccident mortal la Sabasa
Articolul următorProtestele la instituțiile de stat din Neamț continuă. Angajații DSP și CJP cer majorări salariale
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.