0:00

Fost atacant al Ceahlăului dat dispărut de familie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFotbalistul Lucian Burdujan a fost dat dispărut de familie după ce nu a mai putut fi contactat de mai mult timp. Cei apropiați susțin că în luna septembrie Burdujan s-ar fi aflat în București. Familia a cerut ajutorul oamenilor legii încă din data de 20 octombrie, dar cum până acum demersurile nu au avut roade, și-a dat acordul pentru mediatizarea cazului.

La data de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său BURDUJAN LUCIAN, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamț. În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în București”, a anunțat IPJ Neamț.

Sportivul are o înălțime de circa 1.80 m, greutate-89 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor susțin că după ce Burdujan ar fi fost dat dispărut, l-ar fi contactat pe fostul fotbalist, acesta ar fi răspuns și a spus că este la muncă și nu are semnal, apoi ar fi închis. Totuși, pentru a răspunde întrebărilor reporterului ar fi revenit cu un mesaj în care a spus că nu mai urmărește meciurile Rapidului.

(G.S.)

Articolul precedentMoldova sub cod galben de vânt
Articolul următorInspectoratul de Poliție funcționează în sediul de pe strada Eroilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.