0:00

Inspectoratul de Poliție funcționează în sediul de pe strada Eroilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCu începere din data de 2 noiembrie Poliția Neamț și-a început activitatea în sediul proaspăt renovat și reabilitat, de pe strada Eroilor din municipiul reședință de județ. Astfel, cetățenii care au de rezolvat orice fel de chestiune ce ține de această instituție nu vor mai merge în spațiile de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț, unde polițiștii au stat mai bine de doi ani, pe pedioada lucrărilor.

Important de știut este faptul că tot de la data de 2 noiembrie, în sediul IPJ de pe strada Eroilor va fi și Serviciul cazier judiciar, Biroul pentru Protecția Animalelor și Biroul Siguranță Școlară. Toate aceastea au funcționat până acum în incinta mall Forum Center din Piatra Neamț. „Vă informăm că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ îşi va desfăşura activitatea în sediul situat pe strada Eroilor, nr. 16, în municipiul Piatra Neamţ”, anunță Poliția Neamț.

Reamintim că, de la 1 iulie 2021, s-au desfășurat lucrări de eficientizare energetică şi modernizare a sediului IPJ Neamț, în contextul implementării proiectului finanţat din fonduri europene nerambursabile cu titlul Reabilitare termică în vederea creșterii eficienței energetice şi modernizare spaţii de lucru la I.P.J. Neamț pentru corpurile de clădiri C1, C2 și C6 şi la U.M. 0819 Piatra-Neamț pentru corpurile de clădiri C1 și C2, în parteneriat cu U.M. 0807 Iasi. Proiectul a fost finanțat atât din fonduri externe nerambursabile, prin POR 2014-2020, cât și din fonduri de la bugetul de stat (amănunte aici).

(G.S.)

Articolul precedentFost atacant al Ceahlăului dat dispărut de familie
Articolul următorIncendiu la un bloc din Piatra Neamț: 20 de persoane s-au autoevacuat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.