0:00

Accident mortal la Sabasa, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn eveniment rutier soldat cu trei victime, pentru una fiind declarat decesul, a avut loc pe 15 noiembrie, în localitatea Sabasa din comuna Borca. Forțele de ordine și cele de intervenție au fost alertate prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 12:23. Au intervenit două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii nr 2 de Intervenție Poiana Teiului, două echipaje cu ambulanțe de la SAJ și membri ai SVSU Borca.

Un autoturism în care se aflau trei persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat într-un șanț. Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele care se aflau în autoturism au fost scoase de către participanții la trafic.

Un bărbat de aproximativ 50 de ani se afla în stare de inconștiență, imediat fiind începute manevrele de resuscitare. Din păcate victima nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul acesteia. Celelalte două persoane (doi bărbați de 50 și 33 de ani) ce au necesitat îngrijiri medicale au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la CPU Bicaz”, conform ISU Neamț.

FOTO ISU Neamț

(G.S.)

Articolul precedentDumitru Buzatu păstrat după gratii până la sărbătorile de iarnă
Articolul următorA fost găsit fostul fotbalist Lucian Burdujan
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.