0:00

Stimată Redacție,

Mă numesc Ulea Sorin, sunt de profesie medic veterinar, dețin în prezent funcția de director executiv la DSVSA Neamț și, totodată, personajul principal al publicațiilor Mesagerul și Ceahlăul aparținând SC Valmedia SRL Piatra Neamț, publicații în care apar în mod repetitiv articole cu caracter defăimător la adresa mea, fără dovezi concrete.

După primele două articole, v-am invitat respectuos și v-am făcut cunoscut faptul că, pentru toate acuzațiile pe care dumneavoastră le-ați prezentat cititorilor, am fost verificat de către DNA, IPJ, ANSVSA, Ministerul Justiției, pentru care în rezoluția nr. 2005 din 14.10.2013 a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău se face următoarea precizare:

„Examinând toate probele administrate în cauză și menționate mai sus, rezultă că aspectele sesizate nu se confirmă. Astfel, din toate anexele depuse la dosarul cauzei precum și din celelalte declarații luate nu a rezultat că Ulea Sorin a comis fapte de conflict de interese în sensul că nu s-a stabilit că folosindu-se de funcția pe care a deținut-o și o deține ar fi obținut avantaje materiale pentru sine sau pentru altă persoană. Nu a rezultat că acesta ar fi întocmit și semnat înscrisuri legate de funcția sa de care să se fi folosit persoanele reclamate pentru a obține foloase materiale nelegale… instanța dispune neînceperea urmăririi penale efectuată împotriva numitului Ulea Sorin”.

Așa cum am citat mai sus, eu v-am adus la cunoștință rezoluția unui document legal și anume comunicarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, iar dumneavoastră ați reluat cu și mai multă vehemență toată lista de acuzații defăimătoare, precum și cu trimitere către ANI.

Dacă nu știați, ANI se adresează tot instanței de judecată (conflict de interese), instanță care s-a pronunțat odată exact pe conflictul de interese.

Pentru opinia publică, fac precizarea că, în decursul aproximativ a doi ani am fost obiectul numeroaselor cercetări.

Trăim cu speranța că activitatea presei, a patra putere în stat, este realizată de oameni cu un caracter sănătos, cu un statut bine definit, într-un mod echilibrat și asigură informarea corectă a opiniei publice.

În ceea ce mă privește, mie nu îmi este rușine să mă uit în ochii nimănui, asta ținând cont de activitatea mea, și să știți că dacă se întâmplă să nu-mi fie rușine, asta nu că aș fi un nesimțit.

În final, aș vrea să vă aduc la cunoștință că nu am de gând să port un roman foileton cu drept la replică cu dumneavoastră și publicațiile dumneavoastră, ci să vă recomand respectuos să aveți în vedere că jurnaliștii și mijloacele de informare în masă trebuie să aplice principiile deontologice cuprinse în Rezoluția 1003/1993, 1215/1993 ale Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și asta ținând cont de responsabilitatea socială deosebită, informarea corectă a opiniei publice și mai ales respectarea valorilor morale și a drepturilor cetățenești, și de asemenea, să aveți în vedere să vă contactați un avocat pentru că sub cuvânt de onoare, și să știți că eu am onoare, vă dau în judecată.

13.03.2014

Articolul precedentCâinele de la DSVSA
Articolul următorSpitalul Bicaz așteaptă… interesul politic

1 COMENTARIU

  1. INAINTE SA DAI TRUSTUL DE PRESA IN JUDECATA STIMATE DOMN FRUSTRAT, SINCER, DAR CU MULTA SINCERITATE, ITI RECOMAND UN CONSULT LA UN MEDIC DE SPECIALITATE PSIHIATRU!! HABAR NU AI IN CE LUPTA TE BAGI, IAR FAPTUL CA LANTUL SE SCURTEAZA, IAR SFARSITUL SE APROPIE, DEMONSTREAZA CA ZILELE IN ACEA FUNCTIE ITI SUNT NUMARATE. IN REST, STII MATALUTA CUM AI LUAT CU JAPCA CIRCUMSCRIPTIILE SANITAR-VETERINARE COLEGILOR, (…), STII BINE CA NU IN TOATE DOSARELE S-AU DAT REZOLUTIE, UNELE FIIND PE ROLUL INSTANTEI, STII BINE CUM TE COMPORTI CU CEILALTI MEDICI SI VOCABULARUL SUB-URBAN PE CARE IL FOLOSESTI, SI STII BINE CA NU ESTI VREUN SFANT! TINE APROAPE CA NU STII CE PIERZI!

Comentariile sunt închise.