0:00

CSM Ceahlăul Piatra Neamț anunță, pe pagina proprie de Facebook, achiziţia a doi noi jucători. „Vasile Bogdan Forisz, căpitanul echipei Național Sebiș (Liga a III-a, Seria 4), și mijlocașul ofensiv Francisc Cristea, de la Politehnica Iași, vor îmbrăca tricoul echipei noastre. Primul este un fundaș central, iar al doilea este un mijlocaș central, cu profil ofensiv”, precizează sursa citată. Detalii despre cei doi fotbalişti ne sunt furnizate tot de clubul pietrean:

L3S1 Doi jucători noi la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ: Cristea şi Forisz, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVasile Bogdan Forisz are 24 de ani și va semna un contract ce se va termina în vara anului 2021, după ce în 2019 a evoluat doar pentru Național Sebiș, tot în Liga a III-a, dar în Seria 4. Forisz a fost căpitanul echipei arădene, iar la finele turului ediției actuale de campionat Național a terminat pe locul 13, după ce vara trecută aceeași formație termina pe locul 6 într-o serie din care a promovat în CSM Reșița în Liga a II-a.

L3S1 Doi jucători noi la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ: Cristea şi Forisz, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFrancisc Cristea vine de la Politehnica Iași sub formă de împrumut până în vara anului în curs. Acesta are 19 ani, împliniți pe 15 ianuarie, iar în sezonul actual al Ligii I a jucat în 10 meciuri. Francisc Cristea a fost integralist pentru Poli în partidele cu Astra Giurgiu, FCS Bucureşti (tur și retur) și Chindia Târgoviște, fiind titular în alte 4 jocuri. Mijlocașul a evoluat și în naționala U19 a României în 2019, în două meciuri amicale disputate în august în compania naționalei similare a Israelului. Cristea a înscris atunci un gol în victoria cu 3-1 și a fost eliminat în partida a doua. (M.C.; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ)

Articolul precedentTrei nemțeni amendați pentru incendii extinse pe 10 hectare de vegetație
Articolul următorAlertă: Un cadavru a fost găsit plutind pe pârâul Topolița
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.