0:00

16 străzi fără gaz, după explozia de luni!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiExplozia de la un bloc de locuinţe din Iaşi, de la debutul acestei săptămâni, lasă fără gaz metan locuitorii de pe 16 străzi, pentru cel puţin 5 ore, anunţă E.ON Distribuţie România.

Sistarea alimentării cu gaze naturale este programată, vineri, 5 august, cu începere de la ora 12:00. Aceasta este necesară pentru finalizarea unor lucrări la sistemul de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Văscăuţeanu (unde s-a produs explozia de pe 1 august). Se estimează reluarea alimentării cu gaze naturale în jurul orei 17:00.

În vederea finalizării unor lucrări la sistemul de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Văscăuţeanu din municipiul Iaşi, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată începând cu ora 12:00 pentru consumatori de pe străzile: Văscăuţeanu, Aurora, Victor Babeş, Macazului, Toma Cozma, Manolescu, Păcurari, Şcoalei, Belvedere, Abrahmfi, Pojărniciei, Titu Maiorescu, Aleea Copou, lt. Ionescu, Turcu, bd Carol (parţial)”, se precizează în comunicatul E.ON.

16 străzi fără gaz, după explozia de luni!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, adaugă E.ON şi obişnuitele recomandări preventive. (ZCH NEWS; FOTO: Pro TV)

Articolul precedentPreventive estivale în staţiunea Târgu Ocna
Articolul următorDNA: Fonduri europene contra… declaraţii false!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.