bacau politie tg ocna 01bacau politie tg ocna 02bacau politie tg ocna 03Polițiștii din Stațiunea Târgu Ocna (Bacău) au participat, joi, 4 august, la o manifestare intitulată „Școala de Vară – Adolescenții și calea spre sfințire”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Activitatea a fost organizată de Parohia „Sf. Ioan” Târgu Ocna, în colaborare cu Școala Gimnazială nr. 7, din cadrul Centrului Educativ Târgu Ocna, Colegiul Național „Costache Negri” și Poliția Târgu Ocna.

„Discuțiile purtate de polițiști cu elevii aflați în vacanță, preoții și cadrele didactice prezente au avut în vedere adoptarea unor măsuri de prevenire a victimizării. Mesajele preventive ale polițiștilor pe teme precum riscurile la locul de joacă, pe stradă sau în compania persoanelor necunoscute, siguranța pe internet sau dispariții de la domiciliu au ajuns la cei 59 de copii, 16 cadre didactice și reprezentanți ai instituțiilor implicate, care au participat la această activitate”, se menţionează în comunicatul citat.

Polițiștii au înmânat celor prezenți pliante educativ-preventive și au expus în locuri cu vizibilitate mare afișe realizate în cadrul campaniei NU DEVENI O VICTIMĂ, ALEGE SĂ NU DEVII INFRACTOR, derulată la nivelul județului Bacău. (ZCH NEWS)

Articolul precedentViceprimarul Luminiţa Vârlan: „Am solicitat explicații referitoare la Locativserv”
Articolul următor16 străzi fără gaz, după explozia de luni!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.