reclama autocenter

Medicii ce dețin în concesiune cabinetele din dispensarele și Policlinicile din Roman vor plăti și anul acesta o redevență către bugetul local, tot de 12 €/mp/an cât a fost și în anul precedent. Multe dintre cabinete au fost vândute, în 2008, însă mai sunt medici care au preferat să le dețină în concesiune. Pentru perioada 2005-2009, medicii au plătit doar 12 €/mp/an.

“După primii 5 ani, nivelul minim al redevenţei se va stabili de către concedent, pornind de la preţul pieţei, sub care redevenţa nu poate fi acceptată. Pentru anii 2011, 2012 şi 2013, valoarea redevenței a fost aceeași, de 12 /mp/an. Având în vedere că preţul pieţei din Roman privind închirierea sau concesiunea spaţiilor cu activitate similară a stagnat, propunem menţinerea nivelului redevenţei în anul 2014, pentru spaţiile medicale rămase în concesiune, la 12 /mp/an. Redevenţa de 12 /mp/an corespunde unei amortizări a clădirilor într-un termen de circa 25 ani”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali și care vor trebui să se pronunțe în ședința extraordinară de pe 16 ianuarie.

Redevenţa va fi aceeaşi atât pentru suprafaţa utilă a cabinetelor medicale, cât şi pentru suprafaţa utilă aferentă a spaţiilor comune aflate în concesiune. (C.M.)

Articolul precedentAmbițiile Spitalului Județean pentru 2014
Articolul următor34 şcoli fără autorizație de securitate la incendiu