reclama autocenter

Conducerea celei mai mari unități medicale din județ a pus pe foaie ambițiile pe care vrea să le ducă la bun-sfârșit în anul 2014. De la igienizări, până la reabilitări și modernizări, medicii spun că toate acestea sunt posibile, dar este nevoie și de sprijinul financiar al sponsorilor. Astfel, la capitolul reabilitări, la spital se așteaptă ca, în februarie, să fie finalizate lucrările de reparații la Corpul A al Policlinicii. În aceeași lună, reprezentanții SJ speră ca lucrările de la spălătoria proprie să fie finalizate, iar cele ale spălătoriei de la Secția de Pediatrie să fie gata până la sfârșitul anului.

Alte ambiții sunt legate de reabilitarea termică a unor pereți, lucrări necesare la fațada nordică a Pavilionului Chirurgical și a clădirii unde se află Secția de Boli Infecțioase O altă prioritate o reprezintă reabilitarea clădirii unde funcționează Oncologia și schimbarea tâmplăriei interioare, acolo unde este necesar.

Un alt proiect, vizează mutarea Secției de Chirurgie Plastică, însă cea mai mare ambiție pare să o reprezinte construirea unei clădiri noi, cu două etaje, unde să fie Blocul Alimentar, Farmacia Spitalului și vestiarele angajaților. Prin aceste modificări, cei care conduc unitatea spitalicească speră să poată oferi un plus de confort atât pacienților, cât și cadrelor medicale care lucrează aici. Singura, dar și cea mai mare spinoasă problemă rămâne cea legată de bani, pe care conducerea spitalului speră să o rezolve și cu sprijinul sponsorilor.

„Am vrea să facem multe, dar trebuie și bani. Dorințele noastre nu sunt legate numai de reabilitări și modernizări, ci și de dotarea cu aparatură medicală. Pe toate secțiile sunt cerințe. Pentru asta avem nevoie și de sprijinul sponsorilor care înțeleg că la spital mai este loc pentru îmbunătățiri”, a declarat dr. Ioan Lazăr, managerul SJ Neamț. (M.T.)

Articolul precedentSponsorizări la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ
Articolul următor12 €/mp pentru cabinetele medicale