izotec

CSM Roman a fost eliminată din Cupa României, miercuri, 13 septembrie, la loteria penalty-urilor, după mai bine de două ore de luptă intensă cu Ştiinţa Miroslava. După 120 de minute de joc scorul a fost egal, 1-1, prin golurile marcate de Ţapu (9), respectiv Buhăcianu (23).

CSM Roman acuză însă neacordarea unui penalty, în minutul 112, de către arbitrul Sergiu Mavriche (Bacău), culmea!, fost component al Laminorului Roman. “La capătul a 120 de minute disputate intens, CSM Roman a pierdut la loteria penalty-urilor şi s-a dovedit învinsă la limită de Ştiinţa Miroslava, componentă a Ligii a II-a. Pot fi spuse multe despre acest meci, dar un lucru merită menţionat special! În minutul 112, arbitrul băcăuan Sergiu Mavriche (component al echipei Laminorul Roman la mijlocul anilor 2000) (…) nu a acordat un penalty clar, la intervenţia portarului ieşean aspura lui Netbai”, se scrie pe pagina de Facebook a CSM Roman. Pe aceeaşi pagină a fost postat şi un video cu faza respectivă pe care vă invităm să-l comentaţi (injuriile, ameninţările sau alte vorbe dulci nu vor primi aprobare!):

La penalty-uri, pentru CSM Roman au punctat Mădălin Popa şi Iosif Netbai. Calificarea Ştiinţei Miroslava au parafat-o Alexandru Izmană, Andrei Chindriş şi Eduard Săvoaia. (M. CONSTANTINESCU; FOTO şi VIDEO: CSM Roman Facebook)

ub
pietricica turism