Poliţiştii din judeţul Iaşi au început serbarea Zilei Poliţiei încă de marţi, 21 martie. Pe platoul din faţa Bisericii „Sf. Gheorghe” din Hârlău, s-a derulat o acţiune la care au participat poliţişti din cadrul Serviciilor Resurse Umane, de Acţiuni Speciale, Criminalistic, cei ai Biroului de Prevenire al Criminalităţii şi cei din cadrul Poliţiei Hârlău.

„A fost prezentată tehnica din dotarea poliţiei ieşene, au fost distribuite pliante cu caracter preventiv-educativ, dar şi din campania «Şi tu poţi deveni poliţist». Câinele de urmă MIF a efectuat un exerciţiu demonstrativ sub îndrumarea poliţistului conductor. La activitate au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi peste 500 de persoane”, potrivit IPJ Iaşi. (ZCH NEWS; FOTO: IPJ Iaşi)

****************

Şi Poliția nemțeană sărbătorește, sâmbătă, 25 martie, 195 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române, sărbătoare ce va fi marcată printr-o serie de activități.

Joi, 23 martie, între orele 12:00-14:00, porțile Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț vor fi deschise pentru circa 40 de liceeni, „care ne vor trece pragul pentru a afla mai multe despre activitatea poliţiei în ansamblu, dar şi aspecte particulare legate de activitatea structurilor operative. Totodată, cei interesaţi vor putea obține informații despre oferta educațională a Ministerului Afacerilor Interne”.

Vineri, la sediul IPJ Neamț va avea loc ședința festivă prilejuită de marcarea sărbătorii Zilei Poliție Române. Tot vineri, polițiștii romașcani vor fi prezenți în Piața „Roman Mușat”, în intervalul orar 12:00-14:00, unde vor fi organizate standuri de prezentare și demonstrații cu câinii de serviciu.

Ziua Poliţiei: Etalare de tehnică la Hârlău * „Porţi deschise” la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Ca în fiecare an, vă așteptăm să fiți alături de noi sâmbătă, 25.03.2017, pe platoul Curții Domnești, din Piatra Neamț. Începând cu ora 12:00, vor fi organizate activităţi de distribuire a materialelor informativ-preventiv, de prezentare a armamentului şi a tehnicii din dotarea Serviciului de Acţiuni Speciale, de expunere a unei autospeciale de la Serviciul Rutier şi de prezentare a autolaboratorului criminalistic”, mai precizează IPJ Neamţ. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPedepse mărite în dosarul de spălare de bani al lui Părpăuță
Articolul următorUnic, eşec cu Penicilina! VCM-LPS, ca de obicei…
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.