Unic Piatra Neamț a coborât pe locul al optulea în clasament, după eșecul cu 1-3 suferit miercuri, 22 martie, pe teren propriu, în fața Penicilinei Iași. În primul set, Hambele și compania au realizat doar 11 puncte, pe al doilea l-au câștigat la 17, iar în ultimele două acte au capotat la 21 și la 17. Este pentru a doua oară când profesorul Dan Gavril (antrenor principal Penicilina) își învinge fiul, Rareș Gavril (antrenor principal Unic), în această stagiune. Partida a contat pentru a doua etapă a play-out-ului, fază în care cele două adversare luptă pentru adjudecarea locului al 7-lea, care acordă dreptul de participare în Cupa Balcanică.

Unic, eşec cu Penicilina! VCM-LPS, ca de obicei…, ZCH NEWS - sursa ta de informații„N-am reușit mai nimic. Fetele de la Iași au venit foarte motivate, au ajuns cu o zi înainte, au avut atitudine, determinare, și-au dorit foarte mult să câștige iar noi nu am răspuns cu aceeași monedă. Ne-am bătut singure astăzi. Am fost de nerecunoscut, nesigure în joc, parcă nici nu era echipa Unic pe teren. Am început prost, după aceea ne-am mai revenit cât de cât, însă per ansamblu jocul nostru nu a arătat bine deloc. Iașul are lot, poate efectua schimbări. Noi nu avem nimic”, a spus antrenoarea secundă a Unicului, Mihaela Voivod.

În următoarea etapă a turneului pentru locurile 7-12, voleibalistele pietrene evoluează sâmbătă, 25 martie, în deplasare la Medicina Târgu Mureș.

La masculin, dezastrul continuă pentru echipa VCM-LPS Piatra Neamț, care a fost învinsă cu 3-1 de Unirea Dej (10:25!!!, 25:20, 20:25, 22:25) pe teren propriu. Retrogradarea este din ce în ce mai aproape pentru jucătorii antrenorului Nicu Buruș, care, de Sărbătoarea Bunei Vestiri, au meci la CS Volei Caransebeș. (Ana MOISE)

Articolul precedentZiua Poliţiei: Etalare de tehnică la Hârlău * „Porţi deschise” la Piatra Neamţ
Articolul următorÎnscrieri la Policlinica Piatra Neamţ cu agenții de pază la ușă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.