Săptămâna viitoare începe cu nerăbdare pentru Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț. După cum ați putut citi aici, atât Ionel Arsene, cât și procurorii DNA Bacău au contestat măsura controlului judiciar dispusă de Tribunalul Bacău în dosarul în care șeful CJ Neamț este acuzat de trafic de influență.

Curtea de Apel a primit ieri dosarul de la Tribunalul Bacău, cu ambele contestații, și a stabilit termen pentru luni, 29 ianuarie, la ora aproximativ 11.

Reamintim că DNA – Serviciul teritorial Bacău a cerut arestarea preventivă a lui Ionel Arsene, Tribunalul a respins solicitarea, plasându-l sub control judiciar, iar decizia a fost contestată de ambele părți, desigur din motive cu totul opuse.

Ședința de luni a instanței de la Bacău are o miză foarte mare pentru Ionel Arsene, date fiind funcțiile pe care le ocupă atât administrativ, cât și politic, dar și implicațiile pe care le presupune decizia judecătorilor atât la Consiliul Județean Neamț, cât și în filiala PSD Neamț. (ZCH News)

Articolul precedentInvestiție inaugurată la Școala Gimnazială „Elena Cuza” Piatra Neamț
Articolul următorJudețul Neamț pe masa Guvernului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.