Investiție inaugurată la Școala Gimnazială „Elena Cuza” Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎntâmplător, statistica ministrului Învățământului, Liviu Marian Pop, care de Ziua Micii Uniri s-a declarat siderat de faptul că (mai) există fix 2.418 unități de învățământ în România care au toalete în curte, a fost dată peste cap astăzi, 25 ianuarie, taman de către conducerea unei școli din municipiul Piatra Neamț. Conducerea Școlii Gimnaziale „Elena Cuza” a inaugurat, alături de oficiali ai Consiliului Local, ai Primăriei și ai Inspectoratului Școlar Neamț 3 (trei) grupuri sanitare din școală.

Investiție inaugurată la Școala Gimnazială „Elena Cuza” Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Oficialii au fost punctuali și la ora 10 au declarat investiția încheiată, după ce au tăiat conștiincioși paglici tricolore la ușa investiției. Primarul Dragoș Chitic a fost cel care a oficiat evenimentul, însoțit fiind de membri Consiliului de Administrație al școlii – consilierii locali Crina Nicoleta Gogu Craiu și Cristian Tihenea, având și calitatea de părinți la renumita școală, dar și de inspectorul general adjunct prof. Ioan Milea ca reprezentant al IȘJ Neamț, conduși de profesorul Dumitru Letos, directorul școlii și gazda evenimentului. Cei realmente bucuroși de această investiție au fost copiii, care au năvălit înăuntru imediat ce primarul Dragoș Chitic a încheiat oficiile.

Investiție inaugurată la Școala Gimnazială „Elena Cuza” Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Să mai spunem că investiția a costat 42.000 lei, asigurată din bugetul local și a făcut ca toate instalațiile din interior, vechi de zeci de ani de zile, să fie înlocuite cu unele moderne. Țevile ce „amenințau” că se prăbușesc odată cu tavanul mucegăit au fost înlocuite și ascunse într-un tavan fals, iar faianța veche, albastră a fost la rândul ei schimbată cu una nou-nouță, de culoare bej. Toată munca a fost făcută în mai puțin de o lună de zile prin firma Kapitan Construct SRL din Piatra Neamț, o firmă care are activitate în domeniu de aproape 20 de ani dar nu este atât de cunoscută, poate și datorită modestiei rar întâlnită a administratorului care a recunoscut, astăzi, că mare parte din lucrările executate până acum au fost pentru parteneri privați. Directorul Letos și-a exprimat dorința ca și WC-urile pentru băieți să fie făcute tot cu această firmă, investiția estimată la 8.000 de lei urmând să intre în aprobarea Consiliului Local Piatra Neamț.

(C.I.)

Articolul precedentColonelul Nițică se întoarce la ISU Neamț
Articolul următorZiua decisivă pentru Ionel Arsene la Bacău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

9 COMENTARII

  1. Stai așa! Au inaugurat numai WC -ul fetelor? Ia uite ce zice ziaristul: „Directorul Letos și-a exprimat dorința ca și WC-urile pentru băieți să fie făcute tot cu această firmă”! Destul de confuz articolul … 😀

  2. pfoaaaaa!! s-a terminat cu jmekeria! in sfarsit au ajuns si elevii de la elena cuza in secolul XIX! mai au 200 de ani sa ajunga in prezent. poate daca schimbati mumiile din politica!

  3. Cum este posibil sa e pui banderola tricolor la toaleta ???? Cumva omul este al PNl-lui.???? Dl. Ludovic Orban, apropo dintre prenumele dvs.si vasilica viorica, care suna românește??????

    • Realitatea bate trn-ul si kmkz-ul la un loc. Opinia publica româneasca anesteziata si multilateral derutata nu prea reactioneaza la acest tip de ridicul. Dar se pare ca de data asta da. Cel putin intr-o oarecare masura.
      Astept o inaugurare a unui WC (hidraulic) la vreo scoala din Tinutul Secuiesc unde sa fie ofensata panglica româneasca cu una ungureasca iar invitatilor sa li se refuze hirtie igienica si mic cu pîine. Atunci ar exploda!

Comments are closed.