ACTUALIZARE: Câștigătoarele sunt:

Miss Globe România 2015 – Bianca Petrita

Locul I și new entry – Lavinia Ichim

Locul II – Alexandra Băluță

Locul III – Andreea Lambau

Premiul Special al municipalității – Miss Piatra Neamț – Fabiola Crețu

Miss Popularitate – Iulia Stoleriu

Miss Fotogenia – Alexandra Gheorghe

Miss Fashion – Eliza Misăiloaie

Poate şi pentru că a fost sâmbătă, poate şi datorită programului, platoul Curţii Domneşti a fost mult mai aglomerat decât în seara precedentă. Cele 10 fete, din Moldova, dar şi din Capitală sau Ardeal, au strâns o mulţime de admiratori. De la rochii de mireasă, până la ţinute de seară sau costume de baie – indiscutabil, lumea a avut ce vedea. Iar fetele au strălucit, au fost filmate, fotografiate şi aplaudate. Cea mai iubită de public – motiv pentru care a obţinut premiul de popularitate – Iulia, de la Iaşi, a purtat o rochie transparentă, fără sutien, genul îndrăzneţ pe care nu l-ar aborda multe femei la ocazii obişnuite, dar la un concurs de miss nu pare deloc deplasat.

DJ Mayer chiar şi-a făcut treaba şi a animat întreaga seară, Şi-a meritat banii, a simţit publicul şi a fost mereu „acolo” cu cea mai potrivită piesă pentru fiecare moment. Violonista de la New Center a fascinat la prima apariţie şi a avut acelaşi efect şi la a doua, însoţită de saxofonist. În schimb, Giulia n-a reuşit să dezmorţească lumea decât cu puţin timp înainte de a-şi încheia concertul, dar a creat o atmosferă favorabilă aducându-şi mai întâi fetiţa pe scenă „e la primul concert şi e foarte emoţionată”, apoi tatăl – care face parte din staful Best Show Event- şi tocmai îşi sărbătorea ziua de naştere. La mulţi ani!

Ca şi vineri seara, momentul „poluant” a fost oferit de aceiaşi „The Sky”, care de data asta n-au mai purtat costume luminoase, ci s-au jucat de-a fachirii. Lumea, printre care şi nişte spectatori asiatici, a trecut de la strălucirea fetelor de pe scenă, îmbrăcate în ţinute cu pretenţii, direct într-un miros greu, de combustibil şi în fumul aferent. Nişte domni pe care nu-i prea ajuta fizicul au înghiţit şi au scuipat flăcări, au dat cu ele de pământ până au sărit scântei şi s-au refugiat, pe rând, într-un colţ, unde şi-au clătit gurile, după atâta benzină. Ideea care le-a salvat numărul şi le-a adus aplauze a fost „testul focului” pentru public. Rând pe rând „înflăcăraţii” s-au dus foarte aproape de oameni şi i-au încurajat să atingă făcliile ca să se convingă că ard. Surprinzător, deşi se simţea de departe temperatura, au fost destui care şi-au băgat mâinile în foc. Şi pe urmă au aplaudat! Deci, per total, a fost bine, deşi combinaţia între un podium select şi bâlciul rural nu promitea să fie de succes.