Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Tămășeni, a căzut de pe scară, miercuri (14 martie) după-amiază, în timp ce curăța un copac din curte. Familia a sunat imediat la 112 și echipajul cu medic de la Substația Roman a Serviciului de Ambulanță Neamț s-a deplasat la solicitare.

„Pacientul a suferit mai multe traumatisme prin cădere de la o înălțime de aproximativ 3 metri, dar fără pierderea cunoștinței, și a fost transportat la Centrul de Primire a Urgențelor Roman”, a declarat asistenta șefă Mihaela Olaru. Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatisme la cap și de bază craniu, la torace, abdomen, bazin.

Ambulanța a mai fost solicitată în ziua de 14 martie, tot la Tămășeni, în cazul unei femei decedate. Localnicii din Adjudeni au fost cei care au văzut-o pe vecina lor, în vârstă de 50 de ani, întinsă în curte, sumar îmbrăcată, nemișcată, și au alertat poliția și salvarea. Echipajul medical nu a mai avut cum să ajute femeia, ci a constatat doar că este decedată de două-trei ore, iar polițiștii au început cercetările, pentru a stabili ce s-a întâmplat. Cadavrul femeii a fost transportat la morgă pentru necropsia ce va clarifica din ce cauză a murit. (C.I.)

Articolul precedentCSM Roman a ajuns în Final Four
Articolul următorPrimăria a demarat igienizarea în Ştrandul Piatra Neamţ.
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.