În meciul din sferturile Cupei României la handbal feminin, disputat miercuri (14 martie) seară la Roman, echipa antrenată de Dumitru Muși a reușit să învingă Danubius Galați cu scorul de 25 la 19 (la pauza 16-13), reușind astfel să ajungă în mult râvnitul Final Four.

CSM Roman a ajuns în Final Four, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMiercuri romașcanele a jucat bine, dar nu strălucit, mai degrabă cu relaxare decât cu ambiția de a câștiga neapărat și cu un scor cât mai mare. Spre șansa lor, echipa din Galați a jucat apatic, ratând enorm, îndeplinind parcă o formalitate. A fost limpede că gălățencele nu au crezut nici o clipă în șansa de a învinge Romanul. Nu e mai puțin adevărat că cea mai bună jucătoare a meciului a fost portarul Romanului, Polocoșer, care a apărat și respins aproape tot ce s-a șutat spre poarta ei.

CSM Roman a ajuns în Final Four, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În celelalte două meciuri din sferturi disputate miercuri (Corona Brașov joacă astăzi cu HC Râmnicu Vâlcea) s-au calificat CSM București (cu emoții, la pauză Zalăul conducea cu 3 goluri) și  Dunărea Brăila. (D. AILINCĂI)

Articolul precedentPreședintele CJ Neamț insistă să plece la Bruxelles
Articolul următorZdruncinat după o cădere de la 3 metri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.