0:00

Municipalitatea a iniţiat lucrări de curăţenie în Ştrandul Tineretului. Curăţenia de primăvară are în vedere refacerea aleilor, toaletarea copacilor şi arbuştilor şi reparaţiile mobilierului urban şi a locurilor de joacă. Mai mult, se doreşte construirea unui loc de joacă, mult mai mare decât cel existent şi mutarea tuturor evenimentelor, indiferent de natura acestora, la Ştrandul Tineretului.

Primăria a demarat igienizarea în Ştrandul Piatra Neamţ., ZCH NEWS - sursa ta de informații„Începem igienizarea, pregătim frontul de lucru şi cred că la începutul acestui sezon vom avea alt ştrand. Vrem să facem ca acest ştrand să redevină polul de interes al acestui oraş. Vrem să mutăm toate evenimentele care au loc în oraş în ştrand, chiar şi cele care nu au loc în sezonul estival. De ce n-am putea să facem şi noi în octombrie festivalul mustului de exemplu şi să-l organizăm în ştrand. Dacă evenimentele de peste an s-ar desfăşura acolo atunci şi comercianţii ar putea să închirieze spaţiile comerciale pentru toată perioada anului şi nu doar pentru câteva luni”, a explicat Bogdan Gavrilescu, viceprimar al municipiului Piatra Neamţ.

Ştrandul Tineretului a revenit în administrarea Primăriei Piatra Neamţ, cu acordul consilierilor locali, în şedinţa din data de 9 ianuarie 2018, ca urmare a constatării că firma privată care a administrat ştrandul nu a respectat obligaţiile contractuale. (E.C.)

Articolul precedentZdruncinat după o cădere de la 3 metri
Articolul următorITM Neamţ: Amendă firmelor cu muncitori închiriați
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.