politie mascati 02În perioada 13-15 noiembrie, peste 200 de polițiști au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente din teren, anunţă Poliţia Bacău, într-un comunicat de presă. La acţiune au participat polițiști de ordine publică, de la rutieră, de investigații criminale, de la investigarea fraudelor și luptătorii de intervenție rapidă.

“În cadrul acţiunilor desfăşurate, polițiştii au constatat 10 infracțiuni, din care 9 în flagrant delict. Au fost depistate 7 persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni, dintre care o persoană a fost reținută, iar alta a fost arestată. De asemenea, au fost aplicate 494 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 169.075 lei”, se menţionează în comunicatul citat.

436 dintre sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, 39 la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar 13 pentru acte de comerț ilicit. Au fost reținute 24 de premise de conducere și s-a luat măsura retragerii unui număr de 12 certificate de înmatriculare. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAccidente mortale la Traian şi Letea Veche
Articolul următorImpresionant raid al poliţiei pentru… 20 mc de material lemnos
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.